Да представиш кафе машина с музикално изпълнение на „Кафе Соната №1“ от известен композитор – само италианците го могат. Такава беше премиерата на новата Xelsis Suprema на Saeco, която приготвя 22 различни кафе напитки, разполага с Wi-Fi свързаност и 7,8-инчов цветен сензорен дисплей. Xelsis Suprema вече е в България и можете да я разгледате отблизо.

Флагманът на Saeco е със стилен италиански дизайн от неръждаема стомана.

Това е най-добрият продукт в 40-годишната история на компанията, основана през 1981 от Серджио Запела и Артур Шмед. Затова и Xelsis Suprema беше представена в родното място на Saeco - Гаджо Монтано в област Болоня.

„Xelsis Suprema не е просто автоматична еспресо машина, а индивидуално изживяване за всеки“, казват от Saeco.

С машината можете да приготвите 22 вида кафе напитки – от добре познатото класическо еспресо, през капучино и лате макиато, до кафе галао и еспресо макиато. Те се избират от „touch screen“ екран, който изглежда като мини таблет.

Благодарение на системата CoffeeEqualizer Touch + всеки може да създаде собствена любима рецепта и да персонализира кафето си – да определи сам силата му и аромата, количеството мляко и кафе, температурата, интензитета на вкуса, нивото на млечната пяна.

Една от важните функционалности на Xelsis Suprema е вградената Wi-Fi свързаност.

Управлението на машината е лесно и интуитивно. Софтуерът получава редовни актуализации и се самообучава, за да ви помогне да извлечете най-доброто от нея.

"Машината ще научи вашите предпочитания и ще ви предоставя персонализирани препоръки, които да ви помогнат да откриете нови рецепти за кафе", казват от Saeco.

Saeco Xelsis Suprema разполага и с функцията BeanMaestro – избирате типа кафе зърна и степента им на изпичане, и тя автоматично регулира настройките за приготвяне, за да сътвори най-добрия вкус и аромат.

С новата машина на Saeco може да приготвя две напитки наведнъж само с едно докосване.

Мелачката ѝ е от 100% керамика, има 12-степенно регулиране и издържа за минимум 20 хиляди чаши вкусно, прясно смляно кафе. Машината разполага с патентован воден филтър AquaClean.

На събитието по представяне на Saeco Xelsis Suprema от компанията посочиха, че са изработили машината, съобразявайки се с желанието на потребителите за по-голяма персонализация. Xelsis Suprema вече е с редица позитивни отзиви на ключовите за Saeco пазари като Германия и Полша.

„Искаме да подобрим връзката между човека и кафе машината - с уважение към технологията, подбора на кафе зърна и целия процес“, казват от Saeco. „Искаме да разберем какви емоции изпитват хората, докато пият кафе“.

Основните 4 чувства, които хората избират, за да определят преживяването си с кафе в ръка, са уют, вълнение, почивка и топлина. На премиерата на Xelsis Suprema италианският композитор и пианист Франческо Нигри превърна всяко от тях в музика, а с пианото си ги комбинира и така създаде за Saeco „Кафе Соната №1“ – една вълнуваща „кафе мелодия“. Маестро Нигри е и главно действащо лице в рекламната кампания за новата автоматична кафемашина, заедно с музиката, композирана специално за Saeco Xelsis.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ръководителите на SiteGround ще дарят 100 млн. лв. за образование и здравеопазване в България

Иво Ценов и Тенко Николов създават свой учебен комплекс със спортна база

Марина Овсянникова: Критиците ѝ я смятат за двоен агент, в Русия искат да отнемат децата ѝ

Какво се случи с Марина Овсянникова след протеста срещу войната по "Первий канал"

Рашков си даде висока оценка, но преходът му от МВР в КПКОНПИ остава под въпрос

Костадин Костадинов отхвърлил призив от ПП да подкрепи Рашков за новата позиция

Кинo салони не пускат тийнове на премиерата на "Миньоните 2" заради тренд в TikTok

Продължението на "Миньоните" привлича извънредно голям дял тийнейджъри на премиерата си

ПП ще представи нова програма: Хоризонт за 6 месеца и опция за вот на доверие

Евентуален кабинет на Асен Василев може да поиска нов вот на доверие през януари 2023

Край на "монопола" на "Евролаб": БАБХ си връща помещенията на ГКПП "Капитан Андреево"

Корупционният скандал около частния контрол на границата вече става европейски проблем