Снимка: © Huawei

Huawei представи новата си серия смарт часовници, в която влизат два модела с нови функции – Huawei WATCH 3 и Huawei WATCH 3 Pro.

Освен че проследяват здравни и фитнес параметри и имат дълъг живот на батерията, както досегашните модели, часовниците от серията WATCH 3 предлагат сензор за измерване на температурата на кожата, функция за отчитане на миенето на ръце и за засичане на евентуално падане.

И новите смарт часовници на марката помагат на потребителите да следят прогреса на тренировките и здравето си с научнообосновани решения, независимо от начина на живот, който водят, казват от Huawei.

„Те са независими, интелигентни и мощни като смартфон. Създадени са да направят всеки наш ден по-удобен“, заявява главният оперативен директор на компанията Кевин Хо. С новите часовници - по думите му - Huawei предлага „по-завършен набор от функции, с които потребителите да имат контрол над своето здраве“.

Серията Huawei WATCH 3 търси баланса между смарт устройството и естетиката на традиционните часовници. Тялото му е полирано и от неръждаема стомана, а освен това има извито 3D стъкло и голям дисплей. Huawei WATCH 3 е първият часовник на марката с въртяща се, чувствителна на допир 3D корона. Разпознаването на движението на пръстите е много прецизно и потребителите могат лесно да увеличават и намаляват изображенията и да приплъзват през менютата.

Серията Huawei WATCH 3 дебютира с разширена колекция от циферблати и каишки – силиконови, кожени, стоманени и титаниеви, чрез които потребителите да персонализират устройството си.

Серията поддържа самостоятелна свързаност - чрез активиране на еSIM услугата на смартфоните, всеки може да сподели телефонния си номер, както и плана за гласови обаждания и данни между смартфона и смарт часовника. При пътуване, Huawei WATCH 3 може да се превърне в личен асистент и да показва информация за транспорта до и от летището, както и за полета - само при раздвижване на китката.

Смарт часовникът идва с инсталирана AppGallery, откъдето потребителите могат да изтеглят и приложения на други производители.

Серията WATCH 3 е като професионален фитнес инструктор, предлагащ над 100 тренировъчни режима, измерване на температурата на кожата с нов прецизен сензор, разпознаване на евентуално падане и SOS аларма. Налице са и функциите за следене на здравни параметри като пулс, наситеност на кръвта с кислород, качество на съня и ниво на стрес.

Новите модели осигуряват цялостна защита на личните данни и изискват съгласие преди въвеждане на каквито и да е данни, казват от компанията. HTTPS криптиране защитава данните по време на предаването им, за да могат потребителите да са напълно спокойни и защитени.

Huawei WATCH 3 Pro предлага ултра дълъг живот на батерията - до 5 дни в Smart mode и до 21 дни в Ultra-long battery life mode. Смарт часовникът Huawei WATCH 3 издържа до 3 дни в „умния режим“ и до 14 дни в режима за по-голямо спестяване на батерията.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Кирил Петков постави две условия за премахването на Covid-сертификатите

София, Бургас и още 10 области навлизат в критичен етап на Covid до пет дни

Румен Радев: Условието на Русия е неприемливо и безпредметно

"Страната ни не приема ултимативни искания от когото и да било"

Окончателно: Учениците ще почиват 9 дни между двата срока

Неучебните дни няма да се компенсират чрез допълнителни занятия през останалата част от учебната година, съобщиха от МОН

Блинкън и Лавров не постигнаха прогрес за Украйна, докато депутатите у нас спореха за НАТО

САЩ предупреди отново Русия, че ще отговори "бързо и сериозно" при нахлуване в Украйна

"Не бива да се залъгваме. Путин не блъфира, това е заплаха срещу международния ред"

Бившият съветник по национална сигурност на САЩ Фиона Хил в интервю за Der Spiegel

Минималната учителска заплата става 1411 лв. от април 2022

Средната заплата за педагозите се увеличава с 12%

Новите мерки в София: Част от учениците се връщат към онлайн-обучение

В последната седмица преди междусрочната ваканция