Нови комбинирани оферти за интернет, телевизия и мобилен план от Vivacom

Vivacom предлага изключително изгодни промоционални оферти, комбиниращи най-добрите им предложения за телевизия, интернет и 5G мобилен план на цена от 1 лев месечно за първите до 3 месеца.

Новите предложения на телекома са валидни за нови и съществуващи частни клиенти при сключване на нов 24-месечен договор до края на месец март (или до изчерпване на крайните устройства) и включват неповторимо ТВ изживяване с до 210 канала в популярната ТВ платформа EON, фиксиран интернет в първата и най-бърза 10 GIGA оптична мрежа и мобилен план Unlimited 50 5G с включен достъп до мрежата от пето поколение, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla на Speedtest Intelligence . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.

Потребителите могат да избират между 3 комбинации в зависимост от EON пакета за телевизия и интернет, който предпочитат - EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. И в трите варианта към тях се добавя мобилната тарифа Unlimited 50 5G.

EON LIGHT включва 115+ канала, от които 40+ HD и 5 UHD, оптичен интернет със 100 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 2 месеца, а след тяхното изтичане – за 56,39 лв.

EON FULL включва 170+ канала, от които 55+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с 500 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 61,39 лв.

EON PREMIUM включва 210+ канала, от които 80+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с до 1 Gbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 85,39 лв.

ЕON платформата предлага също много разнообразни функционалности като видеотека с до 15 000 заглавия според избрания план, възможност за създаване на потребителски профили с персонално препоръчано съдържание, архив до 7 дни назад, ЕON Smart App за гледане на различни устройства, както и EON Mobile TV за гледане на телевизор без необходимост от приемник.

Повече информация за новите комбинирани оферти може да намерите тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Умишлен палеж е причинил смъртта на българското семейство в Германия

Прокуратурата във Вупертал разследва опит за убийство.

13:02 - 28.03.2024
Политика

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024