Vivacom предлага изключително изгодни промоционални оферти, комбиниращи най-добрите им предложения за телевизия, интернет и 5G мобилен план на цена от 1 лев месечно за първите до 3 месеца.

Новите предложения на телекома са валидни за нови и съществуващи частни клиенти при сключване на нов 24-месечен договор до края на месец март (или до изчерпване на крайните устройства) и включват неповторимо ТВ изживяване с до 210 канала в популярната ТВ платформа EON, фиксиран интернет в първата и най-бърза 10 GIGA оптична мрежа и мобилен план Unlimited 50 5G с включен достъп до мрежата от пето поколение, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla на Speedtest Intelligence . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.

Потребителите могат да избират между 3 комбинации в зависимост от EON пакета за телевизия и интернет, който предпочитат - EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. И в трите варианта към тях се добавя мобилната тарифа Unlimited 50 5G.

EON LIGHT включва 115+ канала, от които 40+ HD и 5 UHD, оптичен интернет със 100 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 2 месеца, а след тяхното изтичане – за 56,39 лв.

EON FULL включва 170+ канала, от които 55+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с 500 Mbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 61,39 лв.

EON PREMIUM включва 210+ канала, от които 80+ HD и 5 UHD, оптичен интернет с до 1 Gbps максимална скорост на сваляне и две допълнителни екстри – wi-fi рутер и антивирусна програма. Включените минути на мобилната услуга и мобилните данни в страната са неограничени. Пакетът се предлага на промоционална цена от 1 лв. за първите 3 месеца, а след тяхното изтичане – за 85,39 лв.

ЕON платформата предлага също много разнообразни функционалности като видеотека с до 15 000 заглавия според избрания план, възможност за създаване на потребителски профили с персонално препоръчано съдържание, архив до 7 дни назад, ЕON Smart App за гледане на различни устройства, както и EON Mobile TV за гледане на телевизор без необходимост от приемник.

Повече информация за новите комбинирани оферти може да намерите тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

ЕК одобри 11 млрд. евро на България за екология, инфраструктура и заетост до 2027 г.

Почти половината от общото финансиране ще бъде инвестирано в северните райони на страната

Тошко Йорданов се оплака заради "блокирани" пари за заплати на Руското посолство

Асен Василев: "Това е автоматично действие по силата на санкциите на ЕК срещу Русия"

Избягалият шофьор от катастрофата в София е задържан

36-годишният Георги Семерджиев беше обявен за общнонационално издирване

ГЕРБ и БСП отново не успяха да форсират връщането на хартиените бюлетини

Крум Зарков: "Оставете време на правилата, за да могат хората да гласуват спокойно"

"Един много английски скандал" този път може да събори Борис Джонсън

Депутат от Консерваторите, обвинен в сериен сексуален тормоз, поставя бъдещето на кабинета под въпрос

“Можем да го направим” беше слоган на Меркел, сега Шолц го използва за руския газ

Фразата, която се превърна в емблема за политиката на Меркел, изглежда все още актуална

Световноизвестен учен в областта на AI ще преподава в българския INSAIT

Проф. Люк Ван Гуул e сред водещите изследователи в сферата на самообучение и компютърното зрение

Кирил Петков: Програмата на ПП включва над 40 законопроекта

Законите трябва да бъдат приети в следващите 6 месеца, смята Петков.