Нови модели облекло от устойчив текстил в Kaufland през август Снимка: © Kaufland

Още нови модели облекло, произведено от устойчив текстил, пуска Kaufland през настоящата седмица. До 20-и август (включително) клиентите на търговската верига у нас могат да открият детски, дамски, мъжки суитшърти и панталони на промоционални цени. Компанията разширява асортимента си с предложения за цялото семейство.

Продуктите са от собствените марки на Kaufland – Oyanda, Townland и Hip & Hopps. Те са произведени с грижа за природата, като носят международния сертификат ,,Cradle to Cradle Certified" - глобално признат стандарт, който гарантира, че дрехите са изработени от екологично чисти и безопасни суровини по метод, подкрепящ визията за икономика без отпадъци.

„Отговорното отношение към околната среда е част от нашата политика за устойчиво развитие. То намира израз в асортимента на Kaufland. За да насърчим отговорното пазаруване, ще предложим на клиентите ни още по-голям избор на устойчив текстил, като тази и следващите седмици включваме в актуалните ни седмични предложения нови сертифицирани текстилни продукти.“, коментира Симон Хаубрих, директор „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Kaufland често прибавя към предлаганите стоки текстил с международни сертификати, за да отговори на нарастващия интерес на потребителите към произхода на материалите, начините на производство и стандарта на живот и условията на труд на хората, ангажирани в него. Затова голяма част от артикулите под собствените марки на компанията носят печати като GOTS (Global Organic Textile Standard), MADE IN GREEN by OEKO-TEX, Global Recycled Standard и други.

Всички актуални предложения на най-големия ритейлър у нас могат да бъдат разгледани в седмична брошура на Kaufland. Те са налични до изчерпване на количествата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024
Живот

Рецепта за козунак? А какво ще кажете за козуначени мъфини

Великден през 2024 година звучи като време за по-практично приготвяне на храна

10:04 - 27.04.2024
Спорт

5 домашни упражнения, след които да се почувствате 5 пъти по-добре

Карин Околие ни показа няколко упражнения с DAJLIEN - колекцията за домашни тренировки на IKEA

09:29 - 27.04.2024
Важно днес

Fitch: Отлагане на членството в еврозоната, може да се отрази негативно на рейтинга на България

Според Fitch България ще изпълни всички критерии до края на 2024 година

09:10 - 27.04.2024