Новите функции на Max - какво ще можем да гледаме след 21 май Снимка: © Getty Images

Достъп до подобрената стрийминг платформа Max ще имат всички абонати на Vivacom с включени допълнителни пакети HBO или HBO&Cinemax и пакети EON PREMIUM и EON SAT PREMIUM.

Новата стрийминг услуга ще бъде налична за абонатите на Vivacom от 21 май, като преминаването към новата услуга ще стане автоматично.

В зависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще се актуализира автоматично до новата услуга Max или потребителите ще трябва просто да изтеглят новото приложение.

Профилите на клиентите ще бъдат директно прехвърлени към новата услуга, като по този начин те ще запазят своите история на гледане и списъци с любими заглавия.

Филмите и сериалите в Max ще са във Full HD резолюция, а потребителите ще могат да ги гледат на две устройства едновременно без реклами, както и да изтеглят до 30 заглавия за офлайн гледане.

Още с пускането на подобрената платформа, в Max ще бъде достъпен един от най-касовите филми за годината „Дюн: Част втора“.

През юни потребителите ще могат да гледат и втория сезон на сериала на HBO „Домът на дракона“. Премиерата му за България е 17 юни, а от края юли абонатите ще могат да проследят и Олимпийските игри в Париж.

Обновената платформа обещава повече и по-разнообразно съдържание за цялото семейство - класически и премиерни заглавия от цял свят, както и документални продукции на Discovery и спортни събития.

Маx идва с нови функции, като оптимизирано персонализиране и подобрено търсене.

Стрийминг услугата включва богат каталог с филми на Warner Bros., сред които: „Барби“, „Аквамен и изгубеното кралство“ и „Уонка“, както и класики като поредицата за Хари Потър, всички филми от „Матрицата“, „Жокера“ и „Властелинът на пръстените“.

Зрителите ще могат да се насладят и на страхотни сериали като „Пингвинът“ с Колин Фарел, спиноф на филма „Батман“, „Дюн: Пророчеството“ – сериал по едноименната поредица.

Налични са и „Добре дошли в Дери“ по романа „То“ на Стивън Кинг, полския политически шпионски трилър „Източна порта“ и още много други.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

НС направи важни крачки към приемане на еврото и взе решение за ускоряване на процеса

Парламентът постави като цел 1 юли 2025 г. за приемане на еврото у нас

17:56 - 26.07.2024
Технологии

Vivacom навлиза ударно в света на гейминга с турнира „Game ON“

Популярни геймъри, техните фенове и специални гост-звезди влизат заедно в епичен сблъсък за награда от 15 000 лева

17:46 - 26.07.2024
Важно днес

Русия арестува бивш зам.-министър на отбраната и го обвини в корупция

Офицерът е един от най-дълго служилите служители в областта на руската отбраната.

17:25 - 26.07.2024
Важно днес

МОН предлага две по-дълги ваканции за учениците

МОН с предложение за ваканциите и неучебните дни през учебната 2024/25 г.

15:28 - 26.07.2024