Забелязали ли сте как есента винаги ни изненадва и идва по-рано от очакваното? Това никога не може да се случи с лятото, което обикновено закъснява, или с пролетта, за която започваме да мислим в края на януари, но тя ни кара да я чакаме чак до април.

Смяната на сезоните често е свързана и със смяна на настроението ни. И понеже есента е красива с многообразието от цветове, които носи със себе си, но същевременно не е най-ведрият сезон, то със сигурност ни трябва нещо за повдигане на положителните вибрации у нас.

Чифт нови обувки, разбира се! Рецептата работи безотказно за всички полове и възрасти.

Тази есен е малко напрегната - накъдето и да се обърнем дебнат новини за повишение на цени, горива, инфлация. Затова ще съчетаем полезното с приятното и ще направим виртуална разходка из новите модели в Deichmann, с които деца, родители и не-родители могат да скочат в есента.

Освен обувки, немската верига предлага и наистина богат избор от раници - на известни лайфстайл марки за по-големите и лицензионни за по-малките, а в някои от филиалите има още тениски и суитшърти на Peanuts, Puma и др., които можете да разгледате и онлайн.

Раници от Deichmann

Ако пазарувате в периода до 19 септември, ще се възползвате и от топ офертата на Deichmann.

В случай, че трябва да обувате тийнейжър, подгответе се и психически - предстои ви лутане между големи крайности и рядко ще има средно положение. Ще чувате възклицания като “Иууу”, “Оффф” и присъди от типа “Ужасно е”, докато накрая не получите заветното “Да!”.

С по-малките деца е по-лесно, защото там думата все още е на родителите.

кецове adida и Fila  от Дайхман

Добрата новина тази есен е, че кецовете отново са най-нужната обувка за всеки гардероб. Тенденцията дрехите да стават по-удобни, обувките по-ниски, а панталоните по-широки е може би най-доброто фешън залитане от последните години.

Кецове от Deichmann - back to school проект

Между другото, сигурно разбрахте - ултратесните дънки, тип “скини”, официално вече бяха зачеркнати като нещо “модерно” за есен-зима 22/23 и големите модни списания ги обявиха за “минало свършено”.

Но да се върнем на кецовете - вечната класика е белият кец. Разликата тази година е че, ако искате да сте на гребена на вълната, трябва да го носите с чорап, защото голите глезени сякаш не са толкова актуални.

Хубавото на кецовете е, че модата минава по-бавно през тях. Обемните подметки продължават да са тренд и през новия сезон. Есенните цветове са бежово, кафяво и маслено зелено и те се прокрадват в различни комбинации.

Мъжки обувки от Deichmann

На терена на спортните обувки конкуренцията между марките е много голяма, но в Deichmann ще намерите най-популярните от тях, които имат дълга история в сникър културата. Ако последното ви звучи помпозно - грешите. Кецовете отдавна са самостоятелна субкултура и ако не внимавате, може да попаднете в най-дълбоките ѝ дебри, където са хората, даващи стотици долари за лимитирани серии и колаборации.

Ние обаче обратно, изпълняваме бюджетна мисия, като сме си сложили летвата от 100 лева, която само два модела на adidas минават.

Избрахме и няколко чифта FILA, които приятно ни изненадаха и с хубави модели раници.

FIla маратонки и раница от Deichmann

Миналата година по време на дискусия в Ню Йорк за процъфтяването на ърбан културатаот от Fila обясниха и на какво дължат успеха си в сектора на обувките:

“Ние сме в спорта, в лайфстайл модата и в планината”, казват от компанията, визирайки целия си опит в изработването на комфортна обувка за различни цели.

adidas кецове

Колкото до традициите на adidas и puma, за тях дори има и филм - Rivals Forever - The Sneaker Battle, който ви препоръчваме, ако не сте попадали на него.

Традициите са важно нещо, защото и модата през този сезон е леко носталгична. Високите модели пак са на мода с леко деведесетарски привкус.

Обувки Graceland от собствената марка на Deichmann

Можете да пробвате и собствената марка на Deichmann - Graceland, която също има доста приятни и качествени модели, които са изчистени и нямат лога, ако културата на работно ви място например изисква това или пък искате да ги носите с по-официални тоалети.

Детски обувки и раници от Deichmann

Само при най-малките нещата са различни - там цветовете са искрящи, настроението е весело. Розово за момиче, синьо за момче - с годините нещата се променят, но в детството тези цветове работят безотказно.

Кубинки от Дайхман

И накрая, за сърдитата тийнейджърка у вас, която не признава цвят, различен от черно, нарушихме леко стилистиката, избирайки чифт кубинки, които ще отиват както на цвета на маникюра ѝ, така и на “ведрото” пубертетско настроение.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024
Важно днес

Две бебета са починали от коклюш в Кюстендил (Обновена)

Бебетата са били в предимунизационна възраст

12:22 - 19.04.2024