Няма нужда да я носите в портфейла си, вече е в телефона ви Снимка: © Булевард България

“Карта Billa имате ли?”

Aко поне веднъж сте пазарували в BILLA, със сигурност сте чували този въпрос на касата, непосредствено преди да платите сметката си. Над 1 млн. клиенти на компанията имат карта BILLA, което, откъдето и да го погледнете, е впечатляващо число. 80% от покупките във веригата са чрез програмата за лоялност. Нищо чудно, че въпросът за карта Billa живее толкова активен живот във всички магазини от веригата.

Това, че картата e част от програмата за лоялност на търговската верига, подсказва и самото име. По-интересната страна на историята е, че BILLA Card (това е официалното името на пластиката) е обновена и вече е дигитализирана, тоест няма нужда да носите физическа карта със себе си, защото можете да свалите приложението на BILLA и да я имате в телефона си.

И така, какво ново?

Първо, от BILLA ще участват в почерпката за рождения ви ден. Това въобще не е шега. Всеки клиент получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я използва еднократно в периода 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник.

Досегашните предложения – отстъпки на любими марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се запазват. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции. Те са отбелязани със зелен етикет на регала в магазина.

Идеята зад цялата промяна е да се скъси дистанцията с клиентите и те да могат да получават индивидуално персонализирани предложения.

Ако все пак искате да имате и физическа карта пластика, можете да я получите и на място, в някой от магазините на компанията – чрез попълване на хартиен формуляр на каса или след регистрация на терминали, разположени във всички по-големи обекти на търговската верига. Скоро пълен списък ще е достъпен на секцията в сайта тук. В тези два случая, картата се получава на място, в магазина на BILLA, в който са попълнени данните за регистрацията.

Има и трета възможност, да я наречем хибридна – регистрация в сайта на BILLA. Щом я завърши, всеки клиент получава своя дигитална карта, която може да използва. Ако реши, може да заяви и получаването на физическа карта до свой адрес. Както в този случай, така и при сваляне на мобилното приложение, маркирането на картата при покупка на каса става чрез уникален индивидуален баркод.

Всичко е безконтактно, лесно и удобно.

Както вече споменахме, притежателите на BILLA Card в момента са над 1 милион. Всички те, както и останалите заинтересовани потребители, ще бъдат информирани за предимствата на обновената програма за лоялност и активно насърчавани да се възползват от всички допълнителни предимства, които предоставя тя.

Вече си имате карта?

Както може би се досещате, от старата ви карта не се разбира кога е рожденият ви ден, а той сам по себе си, е важен празник, който BILLA избира да не пропуска всеки път, със специален подарък за всички вас! Затова и старите карти ще са валидни до 10.03.2021 г.

От веригата съветват всички желаещи да се сдобият с новата карта да побързат да го направят, преди изтичането на валидността на старата им карта. От 10 септември, до изтичането на периода, те ще предоставят доскорошните по-ограничени предимства. По този начин, BILLA цели да стимулира своите клиенти да бъдат в крак с най-актуалните възможности, които предлага, и да се възползват от тях в максимална степен.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Денков: Заради ГЕРБ и ДПС губим пари по Плана за възстановяване и устойчивост

Докато не се реализират реформите, които се изискват по ПВУ – плащания няма да има

09:31 - 24.04.2024
Важно днес

В Северна Македония избират президент на първи тур

Кандидатите са 7, втория тур ще е на 7 май

07:51 - 24.04.2024
Важно днес

Съдът остави за постоянно в ареста Марин Димитров, задържан при акцията в Агенция "Митници"

В ареста са синът на Димитров и бившата шефка на агенцията

20:15 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът Димитър Стоянов е освободен под гаранция

Той е бил привлечен като обвиняем за хулиганство и закана с убийство

19:51 - 23.04.2024