Снимка: © Булевард България

“Карта Billa имате ли?”

Aко поне веднъж сте пазарували в BILLA, със сигурност сте чували този въпрос на касата, непосредствено преди да платите сметката си. Над 1 млн. клиенти на компанията имат карта BILLA, което, откъдето и да го погледнете, е впечатляващо число. 80% от покупките във веригата са чрез програмата за лоялност. Нищо чудно, че въпросът за карта Billa живее толкова активен живот във всички магазини от веригата.

Това, че картата e част от програмата за лоялност на търговската верига, подсказва и самото име. По-интересната страна на историята е, че BILLA Card (това е официалното името на пластиката) е обновена и вече е дигитализирана, тоест няма нужда да носите физическа карта със себе си, защото можете да свалите приложението на BILLA и да я имате в телефона си.

И така, какво ново?

Първо, от BILLA ще участват в почерпката за рождения ви ден. Това въобще не е шега. Всеки клиент получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я използва еднократно в периода 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник.

Досегашните предложения – отстъпки на любими марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се запазват. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции. Те са отбелязани със зелен етикет на регала в магазина.

Идеята зад цялата промяна е да се скъси дистанцията с клиентите и те да могат да получават индивидуално персонализирани предложения.

Ако все пак искате да имате и физическа карта пластика, можете да я получите и на място, в някой от магазините на компанията – чрез попълване на хартиен формуляр на каса или след регистрация на терминали, разположени във всички по-големи обекти на търговската верига. Скоро пълен списък ще е достъпен на секцията в сайта тук. В тези два случая, картата се получава на място, в магазина на BILLA, в който са попълнени данните за регистрацията.

Има и трета възможност, да я наречем хибридна – регистрация в сайта на BILLA. Щом я завърши, всеки клиент получава своя дигитална карта, която може да използва. Ако реши, може да заяви и получаването на физическа карта до свой адрес. Както в този случай, така и при сваляне на мобилното приложение, маркирането на картата при покупка на каса става чрез уникален индивидуален баркод.

Всичко е безконтактно, лесно и удобно.

Както вече споменахме, притежателите на BILLA Card в момента са над 1 милион. Всички те, както и останалите заинтересовани потребители, ще бъдат информирани за предимствата на обновената програма за лоялност и активно насърчавани да се възползват от всички допълнителни предимства, които предоставя тя.

Вече си имате карта?

Както може би се досещате, от старата ви карта не се разбира кога е рожденият ви ден, а той сам по себе си, е важен празник, който BILLA избира да не пропуска всеки път, със специален подарък за всички вас! Затова и старите карти ще са валидни до 10.03.2021 г.

От веригата съветват всички желаещи да се сдобият с новата карта да побързат да го направят, преди изтичането на валидността на старата им карта. От 10 септември, до изтичането на периода, те ще предоставят доскорошните по-ограничени предимства. По този начин, BILLA цели да стимулира своите клиенти да бъдат в крак с най-актуалните възможности, които предлага, и да се възползват от тях в максимална степен.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

"Продължаваме промяната" не се яви на консултациите при Румен Радев

Първата политическа сила не спази графика на президентството

Слави Трифонов ще съди Кирил Петков за 50 000 лв.

Председателят на ИТН се е обидил от обвързването му с "мафията"

България трябва да подобри мерките си в борбата срещу прането на пари, смята Съветът на Европа

В доклада се посочва още, че съществуват опасения по отношение на информацията за действителната собственост

"Златната локва" на турската граница ще бъде проверявана от АДФИ

Асен Василев е разпоредил проверка в БАБХ заради договора с фирмата-оператор на съоръжението

Кабинетът "Петков" вече е в оставка, Румен Радев свика светкавично консултации за нов мандат

Партиите отиват при президента още днес. Разговорите продължават и утре

"Чуй ме внимателно": Последният разговор между Путин и Макрон преди войната в Украйна

Френският президент опитва да договори среща с Джо Байдън. Путин иска да играе хокей на лед

Борисов отрече план за оттегляне от ГЕРБ, след като Плевнелиев "подреди" кабинет на ПП и ГЕРБ и го прати "в Банкя"

Плевнелиев предложи "проевропейска коалиция" след изборите - без Борисов, Петков и Василев в кабинета

Русия е във фалит по външния дълг за първи път от 1917 г.

Русия има пари да погаси задълженията си, но те са блокирани в чужбина заради наложените ѝ ограничения.

За първи път от началото на войната: Путин ще пътува извън Русия

Руският президент ще посети Таджикистан и Туркменистан