Няма нужда да я носите в портфейла си, вече е в телефона ви Снимка: © Булевард България

“Карта Billa имате ли?”

Aко поне веднъж сте пазарували в BILLA, със сигурност сте чували този въпрос на касата, непосредствено преди да платите сметката си. Над 1 млн. клиенти на компанията имат карта BILLA, което, откъдето и да го погледнете, е впечатляващо число. 80% от покупките във веригата са чрез програмата за лоялност. Нищо чудно, че въпросът за карта Billa живее толкова активен живот във всички магазини от веригата.

Това, че картата e част от програмата за лоялност на търговската верига, подсказва и самото име. По-интересната страна на историята е, че BILLA Card (това е официалното името на пластиката) е обновена и вече е дигитализирана, тоест няма нужда да носите физическа карта със себе си, защото можете да свалите приложението на BILLA и да я имате в телефона си.

И така, какво ново?

Първо, от BILLA ще участват в почерпката за рождения ви ден. Това въобще не е шега. Всеки клиент получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я използва еднократно в периода 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник.

Досегашните предложения – отстъпки на любими марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се запазват. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, извън специалните промоции. Те са отбелязани със зелен етикет на регала в магазина.

Идеята зад цялата промяна е да се скъси дистанцията с клиентите и те да могат да получават индивидуално персонализирани предложения.

Ако все пак искате да имате и физическа карта пластика, можете да я получите и на място, в някой от магазините на компанията – чрез попълване на хартиен формуляр на каса или след регистрация на терминали, разположени във всички по-големи обекти на търговската верига. Скоро пълен списък ще е достъпен на секцията в сайта тук. В тези два случая, картата се получава на място, в магазина на BILLA, в който са попълнени данните за регистрацията.

Има и трета възможност, да я наречем хибридна – регистрация в сайта на BILLA. Щом я завърши, всеки клиент получава своя дигитална карта, която може да използва. Ако реши, може да заяви и получаването на физическа карта до свой адрес. Както в този случай, така и при сваляне на мобилното приложение, маркирането на картата при покупка на каса става чрез уникален индивидуален баркод.

Всичко е безконтактно, лесно и удобно.

Както вече споменахме, притежателите на BILLA Card в момента са над 1 милион. Всички те, както и останалите заинтересовани потребители, ще бъдат информирани за предимствата на обновената програма за лоялност и активно насърчавани да се възползват от всички допълнителни предимства, които предоставя тя.

Вече си имате карта?

Както може би се досещате, от старата ви карта не се разбира кога е рожденият ви ден, а той сам по себе си, е важен празник, който BILLA избира да не пропуска всеки път, със специален подарък за всички вас! Затова и старите карти ще са валидни до 10.03.2021 г.

От веригата съветват всички желаещи да се сдобият с новата карта да побързат да го направят, преди изтичането на валидността на старата им карта. От 10 септември, до изтичането на периода, те ще предоставят доскорошните по-ограничени предимства. По този начин, BILLA цели да стимулира своите клиенти да бъдат в крак с най-актуалните възможности, които предлага, и да се възползват от тях в максимална степен.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Да пушиш не е готино - дори и да си Джена Ортега

Майката на актрисата се включи в дебата онлайн и даде съвет на дъщеря си

16:07 - 03.06.2023

Радев не смята, че кабинетът на Денков и Габриел е експертен

Президентът отказа да коментира протестите срещу него

15:49 - 03.06.2023

Турция изпраща войски и военна техника през България в Косово на фона на размириците там

Турция планира да изпрати специални военни части в Косово в отговор на искане на НАТО

14:23 - 03.06.2023

Френският уличен артист, чието сърце принадлежи на украинския народ

Художникът Кристиан Гюми, известен като C215, показва силата на Украйна в стенописи

14:00 - 03.06.2023

Русия забърка Apple и САЩ в "шпионски заговор" и ги обвини, че са хакнали хиляди iPhone-и

Разузнавателната служба ФСБ твърди, че е разкрила шпионска операция на САЩ. Apple отхвърля обвиненията

13:24 - 03.06.2023

17-годишен тийнейджър победи световния No. 1 в шахмата Магнус Карлсен навръх рождения си ден

Що се отнася до подаръците за рожден ден, победата над световния №1 определено е запомнящ се такъв

12:04 - 03.06.2023

Zamunda ще бъде блокирана заради "Се таа, брат" и други "БГ Хитове до скъсване"

Причината за решението на съда се оказа иск за незаконно разпространяване на българска музика

11:08 - 03.06.2023

Стотици загинаха при една от най-тежките влакови катастрофи в Индия

Най-малко 288 души са загинали, а повече от 850 са ранени

09:43 - 03.06.2023

Украйна има възможност да си върне Крим тази година, смята британският военен министър

Той смята, че Путин може да не получава точна информация за случващото се на фронта

09:24 - 03.06.2023