"Обичам феновете си, но няма да пея за тях на турне": Майли Сайръс вече не иска да прави турнета Снимка: © Getty Images

Майли Сайръс се радва на огромен успех с песента ѝ "Flowers", но голяма част от феновете ѝ вероятно няма скоро да чуят любимата си изпълнителка на живо. Причината за това е, че певицата вече няма "желание" да прави турнета.

В скорошно интервю за британското сп. "Vogue" тя споделя, че няма планове да прави ново турне около албума ѝ Endless Summer Vacation, въпреки че последното ѝ такова е през 2014 г.

"Не само не мога, защото ако кажа не мога става дума за възможност, а аз говоря за моето желание. Искам ли да живея живота си за удоволствието на някого другиго?", казва тя през изданието.

Сайръс отбелязва още, че "да пея за стотици хиляди хора всъщност не е нещото, което обичам. Няма никаква връзка. Няма безопасност".

След обявяването на новината някои от феновете ѝ останаха разочаровани, но изпълнителката публикува пост в профила си в Instagram, с която да обясни, че решението ѝ не е свързано с любовта ѝ към нейните фенове.

"За да внеса по-голяма яснота, чувствам се свързана с феновете си В МОМЕНТА повече от всякога. Когато аз печеля, печелим НИЕ. Дори и да не ги виждам лице в лице всяка вечер на концерт, усещам ги дълбоко в моето сърце. Непрекъснато създавам нови начини, по които мога да остана свързана с публиката, която обичам - без да жертвам собствения си начин на живот", пише тя.

Въпреки това в изявлението си певицата казва, че концертите, които е имала пред фенове "са едни от най-хубавите ми дни в живота ми". Тя разкри и, че истинската причина, поради която не иска да прави повече турнета е, защото не иска постоянно да се приготвя в съблекалня:

"Тези визии, които създавам, не пътуват добре. Аз просто не искам да спя в движещ се автобус. Това няма да е най-доброто нещо за мен точно СЕГА и ако сте следили кариерата ми, знаете, че винаги се променям и начинът, по който се чувствам, също може да се промени", обясни Сайръс пред последователите си.

Новината раздели феновете на поп звездата. Някои недоволстваха от идеята, че може никога да не я видят на живо, но повечето коментари към публикацията ѝ бяха изпълнени с подкрепа. Много от почитателите ѝ дори я поздравиха, че застава твърдо зад решението си и избира желанието и здравата си пред очакванията, които са наложени на изпълнителите.

"Напълно разбирам. Може би нататък във времето, ако се чувстваш достатъчно комфортно, би могла да избереш няколко града, в които да направиш мини турне... Все пак направи това, което е най-добро за теб!", пише един от феновете ѝ.

"Съкрушен съм само защото така никога не успях да те видя, но това е толкова разбираемо. Животът по време турне изглежда монотонен и скучен", коментира друг.

Майли Сайръс, Endless Summer Vacation, Disney+, нов албум 2023, дисни, Хана Монтана Сега е ред на Майли да върне жеста на Disney


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024