Сега е ред на Майли да върне жеста на Disney

Помните ли Майли Стюарт - момичето под перуката на Хана Монтана? Тя живееше от екрана на Disney Channel в продължение на 5 години между 2006 и 2011 г. Това беше ерата на заглавия като "Магьосниците от Уейвърли Плейс" (със Селена Гомез), "Лудориите на Зак и Коди" (Кол Спраус и Дилън Спраус), "Раздвижи се" (Зендея) и филмите ,,Училищен Мюзикъл" (Зак Ефрон).

Днес Майли Сайръс отдавна е себе си - бранд за милиони. Новината обаче е, че Майли се завръща "у дома" в Disney - но не с роля, а с музиката си. Датата, която трябва да се запомни, е 10 март - тогава ще се появи целият нов албум на звездата, озаглавен "Endless Summer Vacation"

Хана Монтана, Майли Сайръс, disney channel, дисни ченъл,

В деня на премиерата му в Disney+ ще има специален епизод за Майли. Той ще включва изпълнения на всички песни от албума, снимани в задния двор певицата във вилата ѝ в Лос Анджелис.

Все пак ще има и жест към Хана Монтана - Майли ще изпълни и класиката от 2009 г. "The Climb" , която послужи за саундтрак на "Хана Монтана - Филмът" и се изкачи до 4-та позиция в класацията на Billboard Hot 100.

От Disney вече шумно обявиха, че приветства Майли Сайръс обратно "у дома".

Сега е ред на Майли да върне жеста на Disney.

Ролите в тийнпродукциите на Disney са способни да произведат знаменитост за една нощ. Дълго след последната серия хората все още ги виждат с неоновия печат на компанията на челото им. Разбира се, не е невъзможно да се измъкнеш от образа на Disney.

В първия епизод на "Хана Монтана" Майли Сайръс е на 12 години, а в последния на 18. На ръба на пълнолетието тя вече има цялата слава, която хората започват да търсят едва след тази възраст. Когато Майли за първи път се появи с къса коса във видеото към песента "Wrecking Ball", светът беше в шок - изпълнителката беше започнала да налага чисто нов образ - сбогом, невиноност.

През 2021 г. Майли написа писмо на Хана Монтана по случай 15 години от премиерата на сериала: ,,Тогава не знаех… че ще живееш вечно. Не само в моя живот, но и на милиони хора по света. Въпреки че те смятат за мое алтер его, в действителност имаше време, когато ти "държеше" в ръкавицата си повече от мен и моята идентичност, отколкото аз в двете си ръце"...

Преди ден певицата разкри допълнителни детайли за албума и за продукцията "Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)".

Сайръс разделя последователността на песните на две части - дневни и нощни (AM/PM).

,,Дневната селекция представлява сутрешното време - лудост, енергия, нов ден и палитра от нови възможности. Докато нощната носи нещо мръснишко в съчетания с малко блясък. Вечерта е идеална за почивка, възстановяване, но и е време, в което да излезеш и да изживееш нещо диво.", казва Майли.

Сингълът "Flowers", част от новия албум, излезе на 13 януари. Оттогава катери върхове на класации и се превърна в третата най-стриймвана песен в света. По повод на Свети Валентин дори излезе меме, което гласеше ,,Не се оплаквайте, че никой не ви купува цветя на Свети Валентин, при положение, че цял месец сте пели, че ще си ги купувате сами.".

Извън шегата, по всичко личи, че Майли здравата работи и ще е интересно да се проследи успехът на "Endless Summer Vacation".

От Адел до Майли Сайръс: Каква е формулата зад перфектната песен за разбито сърце? , Flowers, нов албум, endless summer vacation, 2023 От Адел до Майли Сайръс: Каква е формулата зад перфектната песен за разбито сърце?


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024
Важно днес

Хиляди излязоха на улиците в Мадрид в подкрепа на премиера Педро Санчес

Санчес ще обяви дали ще остане на премиерския пост в понеделник

09:20 - 28.04.2024
Важно днес

Отбелязваме Цветница - празника с най-много именници у нас

Имен ден празнуват над 364 хил. души у нас

09:03 - 28.04.2024
Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024