Обявиха я за мъртва, но Таня Робъртс от "Джеймс Бонд" и "Ангелите на Чарли" е все още жива Снимка: © Getty Images

В понеделник говорителят на американската актриса Таня Робъртс („Ангелите на Чарли“, „Изглед към долината на смъртта“) обяви, че тя е починала. Световни медии като Washington Post, The Guardian и TMZ публикуваха материали, за да почетат 65-годишната жена и нейната кариера, а колегите ѝ изпратиха съболезнования на нейното семейство в социалните мрежи. Оказа се обаче, че Таня Робъртс е все още е жива.

Грешката се е получила заради „липса на добра комуникация“ между говорителя ѝ Майк Пингъл и дългогодишния партньор на актрисата Ланс О’Брайън. В интервю, дадено в късните часове на 4 януари, Пингъл съобщи, че Робъртс е хоспитализирана в медицинския център Cerdars-Sinai в Лос Анджелис и се намира в много тежко състояние. Той не спомена какви са причините за здравословните ѝ проблеми.

Информацията, която даде, бе в пълно противоречие с обявената по-рано смърт на Таня Робъртс.

Обявиха я за мъртва, но Таня Робъртс от "Джеймс Бонд" и "Ангелите на Чарли" е все още жива

„Това е човешко – липса на комуникация. Хората започнаха да пишат красиви истории за живота ѝ. Срамно е, че се получи такова нещо“, каза говорителят на актрисата.

В отделно интервю в понеделник вечер Ланс О’Брайън съобщи, че Таня Робъртс е в болница от 24 декември насам. Тя се почувствала зле след поход по хълмовете на Холивуд. Развила инфекция и припаднала в дома си, а „прогнозите“ за състоянието ѝ са „мрачни“.

Той добави, че е посетил актрисата в болницата миналата събота и след срещата споделил пред Пингъл: „Току-що ѝ казах довиждане“. Говорителят обаче разбрал думите погрешно и това довело до объркването.

Изведнъж телефонът на О’Брайън започнал да звъни продължително. „Той просто изригна“, каза партньорът на Робъртс, цитиран от The New York Times. Всички започнали да изпращат съболезнованията си.

Сред медиите, които писаха за смъртта на Робъртс, бяха Associated Press, USA Today, Hollywood Reporter, Washington Post, The Guardian и други. Всички се позоваха на информация от нейния говорител.

Състоянието на 65-годишната актриса остава тежко.

Таня Робъртс

Робъртс е родена в Бронкс и прави дебюта си на големия екран с ролята на детектив в последния сезон от сериала „Ангелите на Чарли“ (1980).

Най-големият ѝ успех в киното е от 1985, когато партнира на Роджър Мур в един от филмите за Джеймс Бонд. Тя влиза в ролята на Стейси Сътън в „Изглед към долината на смъртта“, където помага на Агент 007 да осуети плана на Макс Зорин (Кристофър Уокън) да разруши Силициевата долина.

Това е финалната поява на Мур в образа на британския шпионин, а продуцентите са критикувани заради разликата във възрастта между него и Робъртс, която е с 28 години по-млада.

От 1998 до 2004 Таня Робъртс се представи пред по-младото поколение телевизионни зрители с ролята си на Мидж Пинчоти в ситкома „Шеметни години“. Тя е бивш модел и продуцент.


Сериалите, които ще гледаме през януари 2021 Сериалите, които ще гледаме през януари 2021


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024
Важно днес

Две бебета са починали от коклюш в Кюстендил (Обновена)

Бебетата са били в предимунизационна възраст

12:22 - 19.04.2024
Важно днес

Даниел Митов се отказа да е външен министър

Разочарован е, че ПП-ДБ "не приеха нашата номинация"

11:32 - 19.04.2024