От Обама до Безос: Новогодишните партита на известните личности

Злато, коприна, диско и текила - така изглежда начинът, по който популярни политици, бизнесмени, артисти и атлети посрещнаха 2022 г.

Социалните мрежи се напълниха със снимки, клипове и meme-та от споделените благопожелания на хора като Барак и Мишел Обама, Джеф Безос и партньорката му Лорън Санчес и др.

"Честита Нова година от мен и от моя любим", пише бившата първа дама на САЩ в своето послание. "Пожелаваме на всички година, изпълнена с щастие, любов и добро здраве".

Картонените очила с надпис "2022... зарежда се" са аксесоарът, който семейство Обама са избрали за новогодишното си парти.

Междувременно Джеф Безос отново даде повод за смях в Twitter, след като сподели снимки от "лудото диско парти", организирано от него навръх Нова година.

"Новата година е и време за размисъл и фокусиране върху личното израстване, обновяване, прераждане и внимателно вглеждане във всеки момент от живота ни. И в добрите, и в лошите. Всички. Празнувайте и растете", пише той в профила си в Instagram.

Копринената риза Casablanca, тесните бели джинси и очилата с форма на сърца накараха някои "доброжелатели" на Безос в социалните мрежи да се пошегуват с кризата на средната възраст на един от най-богатите хора в света.

"Безос тръгна от човек с физиката на депресиран аутист и стигна до Вин Дизел"; "Джеф Безос уж е най-богатият в света, обаче се облича като човек, който току-що е изгубил спестяванията си заради криптовалути"; "Sci-fi антиутопиите от 70-те години не ни предупредиха, че ще стигнем дотук", гласят част от коментарите в социалните мрежи.

Безос и приятелката му са прекарали Нова година на карибския остров Сейнт Бартс, където по същото време се организира и благотворително парти с участието на Дуа Липа, Леонардо Ди Каприо, Куба Гудинг-младши и др. Целта на събитието е събирането на средства за УНИЦЕФ.

Междувременно в Маями - Майли Сайръс и Пийт Дейвидсън бяха ко-водещи в новогодишния концерт на NBC, организиран на открито пред публика, в която са допускани само напълно ваксинирани хора.

Докато Сайръс беше на сцената, част от оскъдното й облекло започна да се свлича, но певицата не изгуби самообладание и бързо успя да смени костюма си, докато групата й поддържаше ритъма на песента.

"Сега вече със сигурност всички ме гледат", пошегува се тя. "И все пак съм по-облечена от когато и да било на сцена".

Новогодишната програма на CNN за 2022 г. от "Таймс скуеър" в Ню Йорк вероятно ще бъде запомнена с комичните сцени, в които ко-водещият Андерсън Купър се опитваше да глътне поредния си шот текила на живо пред милиони зрители.

Купър и колегата му Анди Коен започнаха да вдигат наздравици, за да почетат паметта на актрисата Бети Уайт, която почина на 99-годишна възраст навръх Нова година. Докато Коен пародираше досегашния кмет на Ню Йорк Бил де Блазио, Купър се смееше и изглеждаше все по-опиянен.

На следващия ден Коен призна, че може би е прекалил с почерпките по време на ефира, но въпреки това е прекарал страхотно в нощта на Нова година.


"Лео, ела да ти покажа нещо": Дори Джеф Безос ревнува жена си от Ди Каприо


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024