Политическа атака или неправилно паркиране? Забиха кирка по колата на общински съветник от "Възраждане" Снимка: © Facebook

Неизвестни извършители са забили кирка върху капака на автомобила на Николай Костадинов, председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет на Варна. За това съобщи лидерът на партията Костадин Костадинов в своя публикация във Facebook. Той твърди, че действието е политическа атака, макар най-вероятно да става въпрос за неправилно паркиране.

От снимка, споделена от самия Костадинов, се вижда, че върху предния капак на автомобил "Мерцедес-Бенц" е забита кирка. На заден фон обаче се забелязва табела, която упоменава, че е забранено спирането и паркирането пред входа на сградата - точно там, където се намира автомобилът на общинския съветник. За това сигнализираха няколко потребители от Facebook, които обвиниха лидера на "Възраждане" в "целенасочена политическа акция" и реклама.

Според лидера на "Възраждане" обаче това е политическа акция.

"Това е колата на Николай Костадинов, председател на групата на Възраждане в Общинския съвет на Варна. Очевидно промяната продължава с пълна сила - преди ни арестуваха, биеха и обгазяваха, докато сега само забиват кирки в колите", написа Костадинов.

Забиването на кирки върху капаците на автомобили е познат вандалски акт у нас срещу шофьори, които паркират неправилно не само на пътя, но и пред тротоари и сгради.

Автомобилът е собственост на Николай Костадинов - предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. През март тази година той беше избран за председател на групата на "Възраждане" във варненския Общински съвет, като зае мястото на настоящия народен представител Костадин Костадинов.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Борисов "помирил държавата със сглобката", за да не стане като в Словакия

Симеон Дянков се оказа изненадващ гост на предизборна кампания на ГЕРБ

18:53 - 17.05.2024
Технологии

А1 спечели четири отличия във вечерта на наградите 

Кампанията "Интернет за всички" за безопасна интернет среда за децата също получи приз

17:37 - 17.05.2024
Живот

На тъмно: Сърбия подари знакова сграда на зетя на Тръмп, за да построи хотел

Властите твърдят, че не са продавали, а са отдали терена под наем за 99 години

16:44 - 17.05.2024
Важно днес

Румен Радев: Не виждам основание за промени в ръководството на НСО

Президентът очаква извънредното заседание на НС да се превърне в "предизборна трибуна"

15:27 - 17.05.2024