Политическа атака или неправилно паркиране? Забиха кирка по колата на общински съветник от "Възраждане" Снимка: © Facebook

Неизвестни извършители са забили кирка върху капака на автомобила на Николай Костадинов, председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет на Варна. За това съобщи лидерът на партията Костадин Костадинов в своя публикация във Facebook. Той твърди, че действието е политическа атака, макар най-вероятно да става въпрос за неправилно паркиране.

От снимка, споделена от самия Костадинов, се вижда, че върху предния капак на автомобил "Мерцедес-Бенц" е забита кирка. На заден фон обаче се забелязва табела, която упоменава, че е забранено спирането и паркирането пред входа на сградата - точно там, където се намира автомобилът на общинския съветник. За това сигнализираха няколко потребители от Facebook, които обвиниха лидера на "Възраждане" в "целенасочена политическа акция" и реклама.

Според лидера на "Възраждане" обаче това е политическа акция.

"Това е колата на Николай Костадинов, председател на групата на Възраждане в Общинския съвет на Варна. Очевидно промяната продължава с пълна сила - преди ни арестуваха, биеха и обгазяваха, докато сега само забиват кирки в колите", написа Костадинов.

Забиването на кирки върху капаците на автомобили е познат вандалски акт у нас срещу шофьори, които паркират неправилно не само на пътя, но и пред тротоари и сгради.

Автомобилът е собственост на Николай Костадинов - предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. През март тази година той беше избран за председател на групата на "Възраждане" във варненския Общински съвет, като зае мястото на настоящия народен представител Костадин Костадинов.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руските чиновници вече не могат да пътуват дори до "приятелски" страни

Забраната е заради опасения, че могат да изнесат тайни на Русия зад граница

19:49 - 18.04.2024
Важно днес

Нови санкции изолират Иран с цел да пречат на производството на дронове "Шахед"

Техеран атакува Израел с "Шахед", с тях и Русия стреля по Украйна

19:03 - 18.04.2024
Важно днес

МВР отчете 10 срещи на Бойко Рашков с обвинените в контрабанда баща и син

Новият шеф на "Митниците" питат депутатите как очакват обикновен митничар да е "юнак" срещу каналджиите

16:00 - 18.04.2024
Бизнес

Ръст на измамите с фалшиви обяви за работа, сочи доклад на Revolut за сигурността на потребителите

Най-разпространени остават класическите измами с карта

15:40 - 18.04.2024
Европейски дневници

Бургас посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024