Празник на йога, слънцето и здравето - 21 юни в Южния парк

Английската поляна в Южния парк в София ще се превърне в място за спорт, медитация и ново и здравословно начало вечерта на 21 юни. Това обещават организаторите на специалното събитие, което ще отбележи Международния ден на йогата и лятното слънцестоене в уречения ден в центъра на столицата.

Специални гости на празника ще бъдат Светла Иванова, Сандийп Сатядев и Бетина Венкова. Тържеството е отворено от 19 ч за всички, стига да облекат любимия си екип, да донесат йога постелката и доброто си настроение. Призивът е "Нека заедно подобрим своята гъвкавост и отпуснем ума си, както никога досега".

"Когато практикуваме йога, осъществяваме връзка между тялото и душата, опознавайки себе си. В хармония и баланс, даваме път на красотата отвътре и отвън", казват още инициаторите на празника.

Партньори на отбелязването на Международния ден на йогата са компаниите Lole, познати с подкрепата на балансирания начин на живот и доброто здраве. Сред съмишлениците са "Балдаран Спринг", които предлагат качествени и здравословни продукти от екологично чист район, Lа Roche Posay и предложенията им за всекидневна и ефективна слънцезащита, Yogi Tea - чайовете, вдъхновени от холистичните учения на Аюрведа. Партньор е и Lactoflor – първият български пробиотик на основата на млечно-кисела бактерия Lactobacillus bulgaricus.

Повече за събитието можете да научите от фейсбук страницата му и профила на домакините от Sportbox в Инстаграм.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024