Huawei показа няколко нови устройства като телефона nova 9, смартчасовника Watch GT 3 и лимиитраната серия от безжични слушалки FreeBuds Lipstick.

Nova 9 e най-актуалният телефон от серията, създадена с идеята да обединява иновативни технологии.

Моделът e с ултралек и тънък дизайн на корпуса, като дебелината му е само 7,77 мм, а приблизителното тегло - 175 грама. Екранът е 6.57-инчов, със 120 Hz честота на опресняване и с извит дисплей. Смартфонът се предлага в два цветови варианта - Starry Blue и Black. Huawei го представя като перфектен аксесоар за хората, които водят динамичен живот дори през нощта и това е акцентът във всички нови подобрения - от камерата до батерията.

Това, което го отличава, е фотографската Ultra Vision система с 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера.

Телефонът е с подобрени режими за дневна и нощна фотография, а специалните му режими Extreme Night Shoot и Night Portrait допринасят за висококачествени, ярки, но не преекспонирани снимки при слаба светлина.

Nova 9 предоставя и възможности за 4K видео заснемане с предната и задната камера в рамките на един клип, без
да го прекъсвате, AIS Video Stabilization и Night Selfie Video.

Huawei nova 9 е снабден с 4300mAh Single-Core батерия, чиито функции дават възможност за издръжливост дори при денонощна употреба. Телефонът се зарежда до 53% само за 15 минути, а пълното зареждане отнема 38 минути с 66-ватовия SuperCharge. Изтощената батерия няма да е проблем за хората, които са в постоянно движение.

Huawei nova 9 ползва мобилната платформа Snapdragon 778G 4G, който обещава мощност при работа във всички ежедневни дейности. Устройството разполага и с технологии за течно и графеново охлаждане, които интелигентно измерват температурата на смартфона и регулират неговата производителност.

Новият телефон идва на българския пазар в кампания за предварителни продажби.

От 21 до 31 октомври всеки, който поръча nova 9, ще го получи в комплект с true-wireless слушалки Huawei FreeBuds 4 в цвят Silver Frost. Препоръчителната крайна цена е от 999 лв.

Huawei FreeBuds Lipstick е лимитирана дизайнерска серия от безжични слушалки, чиято кутийка е изработена във формата на червило.

Самите слушалки са в яркочервен цвят, съвместими са с всички Android или iOS устройства и поддържат двойна свързаност за безпроблемно превключване между устройствата.

Huawei Watch GT 3 идва в два размера с 46 мм и 42 мм големина на екрана, като позволяват лесна персонализация със смяна на каишките. И двата часовника са с над 100 режима на тренировка, мониторинг на пулса и подобрена функция за геолокация по време на активен спорт.

Батерията издържа 14 дни при по-големия модел и 7 дни при по-компактния смарт-часовник.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Футбол и политика в стил "Орбан": "Газпром" преговаря да е спонсор на "Ференцварош"

Сделката не е официално обявена, но според унгарски медии е в напреднал етап

13:22 - 23.04.2024
Важно днес

Нинова видя "зависимости" на Елена Йончева, след като ДПС я номинира за евродепутат

Бившата журналистка още не е казала дали ще приеме номинацията

12:12 - 23.04.2024