Носителката 9 награди "Грами" Риана покори Супербоул с концерта си на полувремето. Без други специални гости, хитовете и присъствието ѝ бяха предостатъчни за десетките хиляди зрители по трибуните на стадиона в Глендейл, Аризона, и милионите, които гледаха шоуто по телевизията и онлайн.

Финалът на Националната футболна лига се излъчваше по Fox, но можеше да се проследи и по няколко платени стрийминг услуги като Hulu, YouTube TV, Roku, DAZN и др. Смята се, че над 100 милиона души са били пред екраните, за да видят най-популярното ТВ събитие в Америка.

Риана, полувреме супербоул, музикално шоу, концерт, 2023, бременна

Риана потвърди, че е бременна с второто си дете, което стана повод за допълнителна еуфория сред феновете.

Певицата излезе на специалната си сцена на стадиона, облечена в ярко червен костюм с разкопчан гащеризон на Loewe, който показваше, че отново чака бебе.

По всичко личи, че Риана няма да изневери на стила си и при тази бременност: Всички си спомнят костюмите, с които тя показваше голия си корем, преди да роди първото си дете от рапъра A$AP Rocky през май 2022 г. Двойката все още не е разкрила името на сина им.

Риана, интервю Vogue 2023, бебе, дете, asap rocky, супербоул, нов албум, Когато си Риана, дори Фейсбук коментира снимката на бебето ти

Супербоул 2023 беше важен момент за Риана и поради още една причина: Родената в Барбадос изпълнителка се появява на сцена за първи път от шест години насам.

Риана успя да събере 17 години музика в 13-минутно изпълнение - смесица от най-популярните ѝ денс-поп хитове.

Вижте ги във видеото:

Риана започна сетлистата си с Bitch Better Have My Money и продължи с Where Have You Been, Only Girl (In the World), We Found Love, Rude Boy, Work, Wild Thoughts, Pour It Up, All of The Lights, Run This Town, която озвучава новата реклама на Apple Music, като финалът беше запазен за Umbrella и Diamonds.

Певицата умело използва момента и за реклама на своята линия Fenty Beauty, като се гримира по средата на живото изпълнение.

Половинката ѝ A$AP Rocky също присъства.

Кара Делевин се появи на стадиона с тениска с надпис: "Концерт на Риана беше прекъснат от футболен мач, странно, но какво да се прави".

Apple Music поема полувремето

Apple Music замести Pepsi като спонсор на концерта за полувремето. Преди това компанията за газирани напитки бе брандът на Супербоул в продължение на 10 години. Новата сделка от септември 2022 г. гласи, че Apple Music ще плаща на NFL 50 милиона долара годишно през следващите пет години, за да служи като основен спонсор на шоуто.

И двете страни печелят. Apple се налага като една от най-големите платформи за музика. Наскоро беше подписано и стрийминг партньорство с Major League Baseball и Major League Soccer. Националната футболна лига (NFL) несъмнено има интерес медийна марка като Apple да разпространява съдържанието на шоуто в полувремето.

Супербоул 2023 г., музикално шоу, Риана, видео, сетлист, песни

Миналата година на музикалното шоу между двете полувремена на финала на NFL пяха Dr. Dre, Снууп Дог, Еминем, 50 Cent, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж.

Тази година новият официален спонсор предостави на абонатите си достъп до песните на Риана с премиум качество от Dolby Atmos, като показа музиката през цялата ѝ кариера и различните стилове, в които се разпростира - поп, хип-хоп, R&B и EDM.

За феновете, които искат да пеят едновременно с Риана, новата функция на Apple Music Sing им позволи да изпълняват любимите си парчета на караоке през всички модели iPhone и iPad, както и на новия Apple TV 4K.

Още преди Супербоул Apple Music пусна поредицаta Halftime Hype Radio с 10 епизода, всеки от които разказва историята на най-запомнящите се концерти на полувремето от Супербоул.

Отделно от това Apple продуцира Rihanna Revisited Radio, поредица от осем епизода, изследваща културното въздействие на музикалния каталог на Риана, както и "На живо от Супербоул LVII", включващ ежедневни предавания от сцената и стадиона в Глендейл.

През годините музикалното шоу на полувремето на Супербоул включваше звезди като Майкъл Джексън, Rolling Stones, Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс, Бионсе, Шакира, The Weeknd, Лейди Гага, Принс, Джанет Джаксън, Мадона и други.

Супербоул 2023: Триумфът за Канзас Сити и завръщането на бременната Риана

супербоул, реклами 2023 г., superbowl, nfl, джак харлоу doritos, риана apple music run this town, адам драйвър squarespace, силвестър сталоун Рекламите на Супербоул 2023 г.: Елтън Джон краде награда на Джак Харлоу, Риана си спомня родния дом


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024