Когато си Риана, дори Фейсбук коментира снимката на бебето ти Снимка: © Vogue Великобритания

Риана, A$AP Rocky и бебето им, чието име още е тайна. Разговор за майчинството, музиката и Супербоул. Това предлага в броя си през март британският Vogue. Мегазвездата краси корицата заедно с половинката си и сина им под заглавието "Rihanna Reborn". Преродената Риана.

Интервюто идва след сензационната ѝ поява на в шоуто за Супербоул 2023, чиято сцена покори.

Както е известно, звездата на няколко пъти отказва да пее в полувремето на финала на NFL. Последната причина през 2019 г. бе, за да остане съпричастна към бившия куотърбек Колин Каперник. Той има за кауза да се повиши осведомеността за расовата дискриминация и неравенство. Каперник коленичи по време на химна в знак на протест след мач през септември 2016 г. и оттогава е въвлечен в различни инициативи, обвързани с темата.

Когато този път е приела да пее на Супербоул 2023 г., Риана още не знаела, че ще бъде бременна отново по това време.

Първородният син на Риана и Роки се появи през май 2022 г. Името на детето все още се пази в тайна, не е споменато и в интервюто. Но се появи образът му.

Когато си Риана, дори Фейсбук коментира снимката на бебето ти, детето на Риана и ASAP Rocky

За майчинството изпълнителката споделя, че след като родиш, моментално забравяш за живота си преди това.

,,Буквално опитваш да си го спомниш, има снимки на живота ми преди, но чувствата, желанията, нещата, на които се наслаждаваш, всичко - просто не се идентифицираш с него вече, защото ментално не си позволяваш да отидеш толкова далеч, защото..", тя спира за момент и се замисля, пишат от Vogue.

,,Защото няма значение", допълва Риана.

,,Изведнъж от един човек станах двама. Влизате в болницата като двойка и я напускате като семейство от трима. Лудост е. Боже Господи, първите дни са ненормални. Не спите, изобщо. Не бихте могли дори и да искате. Като зомби сте. Продължавате с мисията. Дори ставате параноични. Мислите си: Те ни се довериха да се приберем у дома с това бебе? Докторите? Сестрите? Просто да се приберем?", смее се изпълнителката.

Ще има ли нов албум и какви са очакванията към звездата в сферата на музиката? Риана споделя, че за нея Anti (2016 г.) е най-брилянтният ѝ албум.

,,Казвам това, защото в онзи момент не го осъзнавах. Винаги съм го усещала като най-завършения албум, който съм правила. Когато го разделиш, виждаш че тръгва от песни като Work, Kiss It Better до Needed Me, Love On The Brain и завършва със Sex With Me. Някак всичко пасва и нито за секунда не си потрепнал.", коментира тя.

За очакването да се появи нов албум, Риана дава пример с ,,най-лошия кошмар на DJ-я", като казва, че има много напрежение, което слага на плещите си и че ако бъдещ албум не е по-добър от Anti, тогава не си заслужава.

,,Прави сте, токсично е. Това не е правилният начин да гледаш на музиката, защото тя е отдушник, място за творене и ти можеш да създадеш каквото си искаш. Дори не трябва да бъде в класация. Трябва да е просто нещо, което се усеща добре.", описва възгледа си родената в Барбадос певица.

Риана споделя, че никога не е спирала да записва. Последните години за нея са изпълнени с песни, в които се е вклюбвала и които е разлюбвала. Тя сравнява слушането на неиздавана песен с това човек да пробва любима рокля от стария си гардероб.

,,Тогава си казваш: Не, никога не бих носила това отново. Вкусът ти се променя, енергията също. Дали бих започнала нов албум тази година?", задава си въпроса изпълнителката и си отговаря: ,,Искам да бъде тази година."

Тя твърди, че би било абсурдно, ако не е тази година, но иска и да се забавлява. ,,Искам просто да създавам музика и да правя видеа." Липсва ѝ визуалното почти колкото музиката, описват нагласата и желанието ѝ от Vogue.

,,И имам нужда от правилната визия на фона на музиката. Не мога просто да заснема видео на себе си как говоря", смее се Риана.

Предпоследният пост в социалните мрежи на Риана, включващ самостоятелна снимка сина ѝ от фотосесията на Vogue, за половин денонощие събира 1,3 милиона харесвания и реакции. Споделянията и коментарите са десетки хиляди и се сипят безспирно. Най-харесваният коментар е този на Фейсбук, а появата му събра още хиляди реакции.

,,Когато си Риана, дори Фейсбук коментира снимката на бебето ти"; ,,Фейсбук къде мога да се абонирам за коментарите ти?" или "Фейбсук, забрави да суичнеш (профила), брато", са част от отговорите на хората.

Други гласят ,,Фейсбук, един път да си наистина прав" относно комлимента на платформата или "Зукърбъг ти ли си?"

коментари под снимката на бебето на Риана във Facebook

Не е изненада, че светът е пощурял по поп иконата, особено, когато са замесени и снимки на бебе. А след появата ѝ на Супербоул продажбите на Риана на песни дигитално са се увеличили с 390%, а стриймванията с 211%, съобщават от Forbes.

Риана, Супербоул, полувреме, 2023, концерт, музикално шоул, super bowl, nfl, бременна Риана дойде, видя и покори Супербоул (видео)


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

49-ото Народно събрание провежда последното си заседание

Днешното петъчното заседание на Народното събрание се очаква да бъде последното за този парламент

07:35 - 26.04.2024
Европейски дневници

Какво са "АПИ-та" и защо никой не иска да гледа как се правят наденица и европейски закони

Лидия Симова за работата на един политически сътрудник в ЕП

20:30 - 25.04.2024
Важно днес

Двама лидери, общо съобщение. ГЕРБ и ДПС се хвалят с 1 млрд. лв. за държавните мини

Трима министри от служебния кабинет на крака при Борисов и Пеевски

18:16 - 25.04.2024
Важно днес

Без да са го прочели, депутати от комисията "Митници" пратиха доклада си в прокуратурата

Но какво пише в документа така и не стана ясно

17:17 - 25.04.2024
Важно днес

Присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване е отменена от съда в Ню Йорк

72-годишният холивудски магнат все пак ще остане в затвора

17:15 - 25.04.2024
Важно днес

"Има риск нашата Европа да умре". Речта на Макрон в Сорбоната

Френският президент призова ЕС за реформи и отговор на рисковете

15:08 - 25.04.2024