Samsung и семейството, в което всички са свързани и се разбират чудесно

Малко неща в нашия живот са толкова постоянни и стабилни, колкото напредъкът на технологиите. При тях промяната не става за една нощ, напротив - всяка иновация ни подготвя за следващата, всяка стъпка за технологиите може да е път към по-свързан, разумен и добре организиран живот.

Ако вземем цитата на Хераклит, “човек никога не стъпва два пъти в една и съща река”, той с пълна сила важи за иновациите. Защото реката тече и всяко нагазване в нея е в нова вода, макар и на същата река.

Също както храната, водата и другите природни ресурси, и технологиите са тук, за да ни кажат - използвайте ни разумно и ние ще направим живота ви по-смислен и повече свързан, а защо не и по-емоционален.

Всеки природен ресурс и всяка умна технология е мощен инструмент, което изисква пък да сме по-осъзнати. “Преяждането” във всяко отношение е неосъзнат акт, който не работи за нашата лична еволюция. Затова днес правим подскок, за да разберем коя е следващата стъпка в използването на технологиите. Следващият тренд, който всъщност вече е в ръцете ни.

Когато разглеждаме новата серия премиум смартфони Galaxy S22 и таблети Galaxy Tab S8 на Samsung, виждаме, че там има ясна и много осъзната линия на развитие, която е в синхрон с природата и нуждите на човека. Зад тези думи стои действие - новата серия отразява усилията на Samsung за премахване на пластмасите за еднократна употреба и разширяване използването на други екологично съобразени материали като рециклирани след потребление материали (PCM) и рециклирана хартия.

Не е необходимо да сме роби на технологиите, за да разберем какво ни носи иновацията в случая, напротив, тя ни тласка към осъзнато използване и по-креативно себеизразяване, което всъщност обогатява живота ни и връзката с другите. Samsung подхожда практично и намира краткия път към важните неща в живота ни.

Колко е важно да сме ефективни в работата си

Galaxy S22 и Galaxy Tab S8 на Samsung помагат да сме свързани - както с хората, които са важни за нас, така и с останалите Galaxy устройства в екосистемата. Батерията е издръжлива, което автоматично означава по-малко стрес, бързината е впечатляваща заради мощния процесор, и не на последно място - Galaxy S22 Ultra и трите таблета работят с S Pen.

Колко е важно да запазваме моментите

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra имат адаптивни многофункционални камери, които успяват да направят улавянето на всеки момент удоволствие, независимо от ситуацията. С по-големи сензори и подобрени технологии, фокусът е върху оптимизациите за по-добра нощна фотография. Kамерата е проектирана да пропуска повече светлина, да извлича детайли и да улавя цветове, благодарение на които обектите на снимката са ясни, дори и на тъмно. Така можете да запечатате ценните моменти и в най-тъмната нощ – например как спи детето или как отваряме бутилка шампанско на терасата.

С две думи - владеете нощта и имате пълен контрол над деня

Колко е важно да сме пълноценни във връзката с другите

Камерите на смартфоните промениха начина, по който създаваме, споделяме съдържание и комуникираме. Чрез снимки и видеоклипове ние изразяваме себе си и се свързваме с хората, на които държим. Видео разговорите с Google Duo обаче отиват стъпка напред и позволяват да споделим преживяванията си.

Със смартфоните от серията Galaxy S22 можете да споделите разглеждането на снимки или да гледате видео чрез Google Duo, все едно стоите един до друг с приятелите или колегите си. Можете да се обадите по телефона и да прехвърлите разговора на телевизора, за да се виждате всички едновременно.

Колко е важно да си почиваме качествено

Всеки разбира почивката различно, но когато е свързана с технологии - филми, гейминг например, най-добре е те да са на ниво. Дисплеите на новата серия смартфони имат динамична честота на опресняване до 120Hz, която се променя в зависимост от съдържанието на екрана. Освен това разполагат с адаптивни технологии, които подбират оптималната яркост и контраст на картината, с което да подобрят образа, но и да облекчат очите.

Най-доброто от тези смартфони е достъпно и в новата серия таблети Galaxy Tab S8, която е най-многофункционалната, предлагана от Samsung досега. Тя е проектирана да отговори на постоянно променящите се нужди на тези, които работят, учат, играят и творят. Затова и за първи път Samsung предлага Galaxy Tab S8 Ultra с впечатляващ 14.6-инчов дисплей.

И все пак… колко е важно всичко това да е в синхрон със стила ни

В масовия продуктов дизайн с екологична концепция все още има какво да се желае по отношения на стила, но в новата серия на Samsung те си говорят на един език. Дизайнът и цветовете са на почит.

Нова концепция за устойчивост на Samsung - Galaxy for the Planet е път с ясна посока само напред и към едно по-осъзнато бъдеще - отговорно и с минимум отпечатък върху околната среда.

Galaxy S22 и Galaxy Tab S8 идват съответно в три модела смартфони и три модела таблети. Няма как да не отбележим, че Galaxy S22 Ultra е първият смартфон от Galaxy S серията, който се предлага със S Pen, и ще ви оставим любопитството да ви отведе до останалите части на Galaxy екосистемата. Именно в новата серия Samsung надгражда свързаността между новите устройства и мобилните аксесоари, като слушалки и смарт часовници. Екосистема - това говори колко добре свързани са устройствата и колко добре си кореспондират, така че в нито един момент да не ви предадат.

Цялата серия иновации се чакаше с нетърпение от феновете. Е, тук са - добре дошли в семейството.

P.S. Между другото, официална част от #teamGalaxy е любимецът ни Димитър Бербатов.


Премиерата на S22 на Samsung: Запознайте се с новото Ultra-поколение


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Избори и във Финландия: Сана Марин се бори за втори мандат в напрегната надпревара

Изборите във Финландия са толкова оспорвани, че всяка от трите големи партии има шанс за победа

16:02 - 01.04.2023

Ще успее ли ChatGPT да "открадне" професията на кулинарния критик Джей Рейнър?

ChatGPT може да пише текстове, но достатъчно добри ли са, за да се конкурират с тези на кулинарен критик

15:37 - 01.04.2023

Съдът потвърди: МОН е нарушило санкциите, като е дало поръчка на фирма с руска собственост

Ведомството е трябвало да отстрани фирмата от продецурата, когато е разбрало, че тя не отговаря на регламента

13:49 - 01.04.2023

"Ново ниво на абсурдност": Русия пое ръководството на Съвета за сигурност на ООН

От 1 април Русия е председател на международния орган, който отговаря за мира. И не, това не е първоаприлска шега

12:41 - 01.04.2023

Държавата ще лепи стикери върху най-евтините храни в опит да се бори с инфлацията

Борбата на служебния кабинет с високите цени на храните продължава

11:32 - 01.04.2023

Фалшиви подписи и спорове около писмото на Ювал Ноа Харари, Мъск и други за изкуствения интелект

Писмото с искане за шестмесечна пауза в света на изкуствения интелект предизвика буря от реакции

10:12 - 01.04.2023

Урсула фон дер Лайен може да се кандидатира за ръководител на НАТО

Според в. "The Sun" редица държави-членки на НАТО са предложили фон дер Лайен да поеме военния съюз

09:32 - 01.04.2023