Осигуряването на ежедневно балансирано хранене, което да се вписва в бюджета на домакинството, е сериозен ангажимент и изисква немалко време и усилия. Можем ли да приготвим вкусно и разнообразно тристепенно меню на стойност 20 лева? Отговорът дава Kaufland в новата си кампания „3 ястия за 20 лева“ с шеф Владимир Тодоров. За нея посланикът на добрата храна специално е подготвил рецепти за седмично меню, което включва три ястия за деня с продукти на обща стойност до 20 лева*.

Всеки може лесно да избере от вкусните идеи, които са разделени като предложения за всеки ден от седмицата с количества на продуктите за приготвяне на порции за двама. Необходимите продукти могат да бъдат намерени в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна, а кампанията отразява стремежа на веригата да предоставя разнообразие от продукти с най-добра свежест и убедително качество на изгодни цени.

За добро начало на седмицата шеф Тодоров препоръчва дневно меню „Понеделнишка енергия“: хумус за закуска, рьощи за обяд и овчарски пай за вечеря. Рибата е главно действащо лице в рецептите за вторник, а срядата е „протеинова“. Четвъртък е посветен на вегетариански рецепти. Петък е ден за екзотичните ястия: традиционната „студена“ супа за Испания – гаспачо, но за закуска, а вечерята ни предизвиква да приготвим карамелизирани ябълки със сметана и куркума. Млякото и плодовете са на фокус в събота и в неделя, когато шеф Тодоров представя две предложения от Франция – пан пердю и клафути.

Всички идеи за рецепти могат да бъдат открити на 3 ястия за 20 лева.

*Посочената стойност от 20,00 лева за всяко от дневните менюта на шеф Владимир Тодоров е ориентировъчна и изчислена на базата на стандартните непромоционални продажни цени на съответните артикули в хипермаркети Kaufland на територията на България към 04.01.2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Синеморец за тревожни хора

Обичам българското море, но то ме съсипва

Стефан Янев отрече "популярния и уважаван журналист" Ива Николова да му е PR

Партията му "няма професионални отношения" с бившата репортерка на ПИК

МЗ отново реши да коригира Covid-мерките - този път за цялата страна

Магазините и моловете вече не са длъжни да изискват маски

Съдът разреши регистрацията на партия "Продължаваме промяната"

Почти година след създаването на проекта ПП вече ще е официална партия

Серина Уилямс се оттегля от тениса с есе и корица в списание Vogue

Легендата на спорта иска да се отдаде на семейството и инвестиционния си бизнес

Vivacom вече ще предлага EON TV без срочен договор

Сред основните предимства на новата услуга са това, че не са необходими приемник и потребителите могат да я активират веднага,

"Аерофлот" разглобява самолети заради недостиг на резервни части

Санкциите оставиха най-големите руски авиокомпании без внос на компоненти

Лудата история на Мадам Тюсо ще бъде разказана в нов сериал

Работното заглавие на проекта е "Madame!" и е представен като неразказаната история на Тюсо