След историята с насилие на Тити Папазов видеата на Тото в YouTube изчезнаха. Той мълчи, а жена му го защитава

Само ден след като избухна скандала около бруталната история на Тити Папазов за насилие над 16-годишно момиче, неговото участие заедно с всички епизоди от подкаста на Йонислав Йотов - Тото бяха свалени от YouTube.

Откъс от разговора между двамата мъже придоби популярност в социалните мрежи през последните дни заради възмутителния разказ на баскетболния треньор. В него той споделя, че в началото на 90-те години е наказал своя бивша приятелка за изневяра, като ѝ е остригал главата. Историята предизвика гневни реакции на фона на друг случай с насилие - този над 18-годишното момиче от Стара Загора, заради който в понеделник в цялата страна се проведоха масови протести.

Поведението на Папазов, както и това на водещия на подкаста Тото, който се смее на глас по време на разказа, събраха множество критики онлайн. Епизодът вече не може да бъде намерен в YouTube, а от там са изчезнали и всички други части от поредицата "При ТоТо". Не е ясно каква е причината за това и дали клиповете са свалени от самия им автор.

Подкастърът към момента не е коментирал публично казуса, но в профила си в Instagram сподели скрийншот от имейл, който е получил от свой възмутен зрител. В него потребителят го пита: "Защо промотирате насилването и обиждането на жени?". A Тото му "отговаря" със снимка, на която се вижда, че в профила му в YouTube вече няма никакви видеа. Междувременно всички епизоди от подкаста, включително този с Тити Папазов, са налични в платформите за аудио стрийминг като Spotify и Apple Music, а откъси от тях все още стоят и в социалната мрежа TikTok.

Докато Тото запазва мълчание в скандала, неговата жена Кристин Йотова го защити с дълъг пост в социалните мрежи. Тя обвини тези, които се опитват да "съсипят живота и кариерата" на мъжа ѝ, и ги сравни с нападателя на 18-годишното момиче от Стара Загора:

"Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник ), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава. Вие сте също толкова изроди! Запомнете го добре", пише Йотова.

Тя оправдава съпруга си, като изтъква, че той не подкрепя насилието и "винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати". Йотова е недоволна и от това, че подкастърът и хип хоп певец е съден несправедливо за действията си и дори го сравнява с журналисти.

"Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир ? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези...".

Междувременно в социалните мрежи се разпространи коментар на публичната личност Йоко Захариева, която твърди, че познава потърпевшата от действията на Тити Папазов. Тя е била нейна съученичка и Захариева си спомня ужаса, който тогава 16-годишната е преживяла.

"След случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България....Тръпки ме побиха, когато ух как безцеремонно, човекът Тити Папазов се похвали пред множество зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена между 24-48 часа, докато я намерят близките ѝ", разказва тя.

Малко по-късно Папазов наруши мълчанието си по темата, като се обяви за жертва на "преднамерена атака" и намери връзка между историята на остриганото момиче и вътрешните скандали в ПФК "Левски".

Тити Папазов отклони скандала с разказа си за остриганото момиче към ПФК "Левски"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024