Тити Папазов отклони скандала с разказа си за остриганото момиче към ПФК "Левски"

Тити Папазов се обяви за жертва на "преднамерена атака" след публичния скандал заради собствения му разказ за остригването на косата на негова бивша приятелка след изневяра - история, която той описва в детайли по време на гостуване в подкаста на Йонислав Йотов "Тото" през март 2023.

Папазов заявява, че не може да се правят паралели между неговия случай и насилието над 18-годишното момиче от Стара Загора, защото тогавашната му приятелка "нито е била бита, нито е рязана, нито е кълцана", предава думите му "24 часа".

В коментара му няма думи на извинение за това, което е причинил на момичето. Той обяснява действието си с това, че "бяхме млади, малко буйни, повече глупави".

  • В по-късно изявление пред OffNews Папазов все пак признава, че е виновен и че се разкайва, но "е след дъжд качулка" и не бивало да разказва за случилото се в "шеговита форма".

В същото време - намеква за връзка между общественото недоволство от историята на остриганото момиче и вътрешните скандали в ПФК "Левски".

Преди дни Илиана Раева сигнализира, че тя и съпругът ѝ Наско Сираков (мажоритарен собственик на футболния клуб след прехвърлянето на акциите от Васил Божков) са заплашвани с убийство от Любомир Костадинов - Любо Младежа, един от лидерите на ултрасите на "Левски".

Папазов уличава всеки, който разпространявал публично достъпния (до вчера) клип с участието му при Тото, в предполагаеми връзки с тартора на агитките.

"Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", казва той.

Папазов опровергава и сам себе си, като пред "24 часа" отрича приятелката му да е била непълнолетна по време на насилието.

Пред "24 часа" той твърди, че момичето било родено на 15 май 1976 г. и е било навършило 19 г. към лятото на 1995, когато я е нападнал. Във видеозаписа казва, че тя е била на 16.

"Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995", казва още той. Думите му са препратка към вече изтрита публикация на певицата Йоана Захариева - Йоко, в която тя разказва, че е съученичка на пострадалото момиче, което спряло да идва на училище заради преживяното насилие и по-късно емигрирало.

В публикацията се твърди още, че младата жена е била държана с белезници в продължение на денонощие от Папазов - нещо, което той не споменаваше в подкаста. Пред Offnews той отрича да я държал бившата си приятелка в плен и че "всичко станало за 15 минути", след което тя си тръгнала.

След историята с насилие на Тити Папазов видеата на Тото в YouTube изчезнаха. Той мълчи, а жена му го защитава


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Безпрецедентно фиаско за председателя на долната камара на Конгреса

Лобито на Тръмп в Камарата на представителите свали ръководителя ѝ

07:37 - 04.10.2023

21 души загинаха при тежка автобусна катастрофа в Италия

Пътниците са били туристи, има и непълнолетни

07:13 - 04.10.2023

70-годишен мъж е прострелян при заложническа криза в с. Вълково

Похитителят е освободил заложниците си след часове на блокада

00:39 - 04.10.2023

Флоренция забрани нови апартаменти за Airbnb в центъра на града

Местните власти се опитват да освободят повече жилища за местните жители в града

18:00 - 03.10.2023

Прегръдка между две лекоатлетки се оказа обект на цензура в Китай

Снимка с две спортистки беше цензурирана, но не заради трогателния момент на жените - а заради номерата върху техните екипи

17:04 - 03.10.2023

Бертран Бонело показва какво се случва, когато научната фантастика срещне любовта

Срещаме се с френския режисьор, за да разберем повече за любопитната комбинация от мелодрама и научна фантастика

16:24 - 03.10.2023