Мария Бакалова се завръща на екран с хорър комедията Bodies Bodies Bodies.

Актрисата публикува нов трейлър на филма, който показва, че яките партита си имат цена, дори и за поколението Z.

Клипът беше споделен от Бакалова в Instagram профила ѝ. В него виждаме типично тийн парти с много луди танци край басейна, пиене и смешки, което в един момент прераства в кървав ужас, след като става ясно, че някой приема твърде насериозно играта "Bodies, bodies, bodies".

Криминалните ролеви игри с убийства винаги са били благодатна почва за филмите на ужасите, а от това, което виждаме, лентата ще разчита повече на психологическо напрежение и по-малко на характерните за жанра scare jumps.

Трейлърът напомня класики в тийн хорър традицията като "Знам как направи миналото лято" и "Докато смъртта ни раздели", които се вписват по-скоро в категорията "guilty pleasure", отколкото в тази на качественото кино, но какво от това?

Режисьор на филма е 46-годишната нидерландка Халина Рейн.

В ролите ще видим Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Миала Херолд, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън.

Това е първата значима роля на номинираната за Оскар Мария Бакалова след "Борат 2" (не броим The Bubble). Същото важни и за Рейчъл Сенът, която изгря като актриса с ролята си в "Помен по еврейски".

Героинята на Бакалова се появява на парти в богаташко имение, поканена от своята приятелка Софи, без да познава никого от останалите гости и без да си дава сметка за това, в което ще я въвлекат. Софи, от своя страна, също чувства известна дистанция от приятелите си, защото доскоро е лежала в рехабилитационна клиника за лечение на зависимости.

Премиерата на филма е планирана за 5 август 2022. Критиците го описват го успешна социална сатира и психологическо изследване на приятелството в дигиталната епоха, което осветява какви сa страховете на Поколението Z.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Модните тайни на Gen Z

Новата кампания на Fashion Days е посветена на The Gatekeepers

11:43 - 18.04.2024
Важно днес

Даниел Митов: Изборът ми в МВнР ще е тест за геополитическата ориентация на Радев

Митов заяви, че е готов да приеме поста, но не му е "самоцел".

10:54 - 18.04.2024