Стрийминг платформата HBO Max пристига в България на 8 март

Новата стрийминг платформа HBO Max ще бъде достъпна и в България от 8 март 2022 г.

Тя ще замени съществуващата услуга HBO Go и ще включва достъпа до допълнителни ресурси, който досега беше на разположение за абонатите на Max по света.

HBO Max ще бъде достъпна за нови абонати, както и за всички, които към дадения момент ползват HBO GO.

По случай старта на HBO Max в България, всички нови и настоящи абонати ще имат възможност да се възползват от оферта – 33% постоянна отстъпка от цената на месечния абонамент - 3,30 eвро на месец вместо 4,99 евро, която стандартната цена на Max услугата (HBO Go досега струваше 2,99 евро/месец). Офертата ще е валидна до 31 март 2022 г.

Когато HBO Max услугата стане налична в България, HBO GO приложението ще спре да бъде активно и ще е необходимо да свалите app-а на HBO Max.

HBO Max тръгна преди повече от година на пазара в САЩ, като вече има присъствие в 40 държави в Северна и Южна Америка. Според данни на компанията, тя има повече абонати и приходи, отколкото HBO за последното десетилетие.

Предимството на HBO Max ще е в това, че най-новите филми на Warner Bros. ще бъдат налични в платформата 45 дни след кинопремиерата им.

HBO Max ще се различава от досегашната услуга HBO Go и по някои подобрения в потребителското преживяване като възможност за персонализиране на профила, улеснено откриване на съдържание, лични препоръки и др.

Най-доброто от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, плюс оригинални филми и сериали от местни европейски продуценти ще бъдат достъпни за потребителите на HBO Max.

Очаквайте подробности.Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия удари Харков с 15 ракети C-300, най-малко 7 души са загинали

Местните власти съобщават за 16 ранени при атаките

13:49 - 23.05.2024
Млада България

Епидемия ли е самотата сред младите българи: има ли Gen Z проблем?

Епидемията на самотата не прави изключения, а засяга всички - в това число и младите хора в България. Но до каква степен?

13:25 - 23.05.2024