Снимка: © getty images

Актьорът Том Ханкс е използва социалните мрежи, за да съобщи, че той и съпругата му Рита са заразени от Covid-19. В момента той е в Австралия, където снима нов филм за Елвис Пресли.

"Здравейте, хора. Рита и аз сме в Австралия. Почувствахме се малко уморени, сякаш имаме настинка, усетихме и болки в тялото. От време на време Рита получаваше и студени вълни. Лека треска също. За да действаме по правилния начин, както трябва в света в момента, ние се подложихме на тест за коронавирус и той се оказа позитивен."

И Ханкс, и Рита Уилсън са на по 63 години, което ги поставя във възрастовата група с по-голям риск от влошаване на състоянието. 

Американецът има две награди "Оскар" за главна мъжка роля на сметката си и още четири номинации. Успехите са за представянето му във филмите "Форест Гъмп" и "Филаделфия".

В новата продукция, снимана в Австралия, той играе мениджъра на Пресли, докато главната роля е в ръцете на Остин Бътлър. В страната към момента има 128 случая на коронавирус, като три от тях са завършили фатално, а при 21 болният се е излекувал.

Ханкс допълни в обръщението си, че ще "държи света в течение". 

 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети