"Top Gun: Maverick" и "Мисията невъзможна 7" на Том Круз отново се отлагат

Завръщането на Том Круз на голям екран отново се отлага. Премиерите на новите му два филма - продълженията на "Top Gun" и на "Мисията невъзможна" - бяха пренасрочени за нови дати заради поредната вълна на коронавирусната пандемия.

Deadline съобщава, че екшънът за военни летци "Top Gun: Maverick" няма да се излъчи на 19 ноември 2021, а на 27 май 2022 г., ако кризата не промени и този план. Това е сериозно забавяне на филма, който трябваше да започне кино-разпространението си още през декември миналата година.

"Мисията невъзможна 7" също е със сменена дата на премиерата. Вместо да тръгне по кината в края на май 2022, продукцията ще излезе на 30 септември 2022 г.

Снимките на този филм трябваше да бъдат спрени временно през юни заради инфекция на член на снимачния екип. Самият Том Круз е един от най-строгите привърженици на противоепидемичните мерки в кино-индустрията. Преди няколко месеца британският таблоид "Сън" публикува аудиозапис, на който се чува как Круз крещи и заплашва колегите си от снимачната площадка на "Мисията невъзможна 7" в Лондон заради неспазване на изискванията за социална дистанция.

"Мисията невъзможна" е една от най-скъпите екшън-саги в Холивуд, а последният й епизод от 2018 г. спечели над 791 млн. долара от продажба на билети от цял свят.

"Ако не проявите разум, сте уволнени": Гневът на Том Круз срещу нарушенията на Covid-мерките "Ако не проявите разум, сте уволнени": Гневът на Том Круз срещу нарушенията на Covid-мерките

Vanity Fair посочва, че и двата филма на Том Круз би трябвало да дебютират в периоди на 2022 г., които ще са пренаситени с блокбъстъри в кината.

Новата дата на премиерата на Top Gun се пада в седмицата между излизането на "Thor: Love and Thunder" от супергеройската поредица по комиксите на Marvel, и продължението на "Jurassic World: Dominion". На 27 май 2022 г. би трябвало да излезе и четвъртият филмов епизод от трилъра "Джон Уик" с Киану Рийвс.

"Мисията невъзможна7 " ще се бори за вниманието на публиката в есенния сезон, в който ще излязат "Super Mario Bros" и "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Все още не е ясно дали пандемията ще наложи поредно отлагане на новия филм за Бонд "No Time to Die" и версията на Дени Вилньов на "Dune". И двата филма са планирани за кино-премиера през октомври, но е възможно да се стигне до промяна при евентуално връщане на ограничителните мерки заради Covid-19.


Старото Porsche 911 Targa на Том Круз се продава на търг Старото Porsche 911 Targa на Том Круз се продава на търг


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Задържан е Червения пират, заплашвал съдия Цариградска и Мария Габриел

Той е разследван за заплахи срещу магистрати

21:05 - 29.02.2024
Живот

Как създатели на подкаст успяха да открият терористка, която от 30 години се укрива в Германия

Тя е бивша терористка, която от 30 години живее в нелегалност, но преди дни е заловена и арестувана благодарение на изследовател от сайта Bellingcat и двама.. създатели на подкаст.

19:25 - 29.02.2024
Важно днес

Бившето руско консулство във Варна ще бъде детска градина или общински офис

Дипломатите, които го обитаваха, бяха изгонени от България през 2022 г.

17:31 - 29.02.2024
Бизнес

Безос, Microsoft и Nvidia инвестират 675 млн. долара в стартъп за роботи с изкуствен интелект

Хуманоидните роботи ще бъдат използвани при недостиг на работна ръка

16:17 - 29.02.2024
Важно днес

Агенцията за закрила на детето откри "пропуски" в училището, от което изчезна Ивана

Според началник отдел в Главна дирекция "Контрол по правата на детето" в Агенцията Мариана Илиева в училищната среда има установени пропуски, а проблемите на Ивана са били силно подценявани.

15:02 - 29.02.2024