Три години след като блъсна и уби жена, синът на шефа на НАП в Пловдив отново е в нарушение Снимка: © Getty Images

Три години след като блъсна и уби възрастна жена, Ивайло Найденов, син на шефа на НАП в Пловдив, отново извърши тежко нарушение.

През уикенда 20-годишна шофьорка му е отнела предимството на кръстовище и е последвала катастрофа. При проверка полицаите са констатирали, че Найденов е управлявал мотоциклет без шофьорска книжка - тя му бе отнета за период от 5 години след смъртния случай през 2019 г.

Тогава той удари фатално 77-годишна пешеходка при движение на заден ход и избяга от местопрестъплението, без да ѝ окаже помощ. Камери от района го издадоха, а впоследствие от полицията съобщиха, че това не е първото му провинение и че само за две години има 18 нарушения на пътя.

След като напълно призна вината си, през 2021 г. , Найденов получи условна присъда от три години с пет години изпитателен срок.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

„Огромна жилищна криза“: Хиляди хора излязоха на протест в Португалия

Ниските заплати и високите наеми превръщат Лисабон в третия най-малко жизнеспособен град за живеене в света, според проучване на CIA Landlords

13:20 - 02.04.2023

Христо Иванов определи днешния ден като "прекрасен да тласнем страната напред"

Според Иванов коалиция между първите две партии не е много вероятна

11:40 - 02.04.2023

Демерджиев: През последното денонощие няма бомбени заплахи към училищата

Според вътрешния министър няма сериозни нарушения в изборния ден, но опитите да се манипулира вота са повече в сравнение с последните избори

11:04 - 02.04.2023

Сара Поли трябва да върне "Оскар"-а си? Не, 11-годишната ѝ дъщеря се шегува

Истинският подател е 11-годишната ѝ дъщеря

11:03 - 02.04.2023