Вълшебен празник за деца и родители в Bulgaria Mall на 1 юни Снимка: © мол България

Незабравими забавления, театрална постановка, работилнички и научни експерименти ще очароват децата и техните придружители в Деня на детето

На 1 юни, Деня на детето, Bulgaria Mall ще организира пъстра програма, изпълнена с много забавления и изненади за малки и големи.

Празникът ще започне точно в 11:00 часа с детски театрален спектакъл "Рибарят и златна рибка". Трупата на театър „Аладин“ ще разкаже защо мечтите са толкова важни и как понякога можем да ги сбъднем, ако вярваме силно в тях.

Детски празник 01 юни

От 12:00 ч. децата ще имат възможност да се включат в разнообразните творчески работилници, разположени в атриума на мола. Малчуганите ще могат да изявят своите артистични заложби, чрез рисуване и изработка на кукли. Ще могат да създадат свой робот, да програмират движението на автомобил или да усвоят първи стъпки в създаването на собствена виртуална игра.

Кулминацията на празника ще бъде Явор Денков и неговият Детският Научен Клас (ДНК) - от 17:00 до 18:00 часа. Под ръководството на експерти, децата ще станат свидетели на вълнуващи научни експерименти. На сцената в Bulgaria Mall ще бъдат демонстрирани щури опити със сапунени експлозии, ще гърмят варели с течен азот, ще се разгорят огньове, които ще бъдат угасени с помощта на вледеняващи облаци от сух лед. Освен това децата не просто ще наблюдават, но и ще имат възможност сами да опитат магията на науката - цветна, гърмяща, гигантска и супер забавна.

Детски празник 01 юни

От ДНК обещават да канят асистенти от публиката, за да може да вдъхновят и зарадват малки и големи на най-хубавия празник на света - деня на детето.

Празникът в Bulgaria Mall ще бъде за цялото семейство. Докато децата са потопени в атмосферата на вълшебство и забавления, родителите ще могат да посетят търговските обекти и да се видят с приятели, защото Bulgaria Mall е не само модерен търговски център, но и вълшебно място, където мечти оживяват.

Входът за всички събития ще бъде свободен.

Повече информация може да намерите тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Всички очакват... новата книга на Малкълм Гладуел

Първата му книга "Повратна точка" се превърна в абсолютна сензация

18:37 - 28.09.2024
Важно днес

Има арестуван за стрелбата в бар в Халкидики

Смята се, че арестуваният е изиграл ключова роля в събитията от 16 август.

15:16 - 28.09.2024
Важно днес

Назарян обяви готовност да свика извънредно заседание, ако депутатите имат желание

Последното заседание на 50-ото Народно събрание приключи позорно

14:52 - 28.09.2024
Важно днес

Русия удари два пъти за минути болница в Суми. Има загинали и ранени

По време на атаката в болницата е имало 38 души медицински персонал и 86 пациенти

10:46 - 28.09.2024
Важно днес

Лидерът на "Хизбула" Хасан Насрала е ликвидиран (Обновена)

Израелските военни съобщават за ликвидирани двама високопоставени командири на "Хизбула"

09:54 - 28.09.2024