Ако отскоро сте заедно или е минало някакво време от първата ви годишнина, е възможно да се зачудите дали сте от „тези двойки”. Подарявате ли си подаръци за Св. Валентин? Как ще реагира човекът до вас на нещо за празника? Възможно ли е да му дойде в повече и да го усети като намек „щом аз съм ти взел/а подарък, очаквам и от теб”?

Спокойно. Ще отговорим на всички тези въпроси. Първо нека споменем, че би трябвало да се подразбира, че жестът е най-важен. С неуспешен подарък обаче ще успеете да изтриете всяко добро впечатление от въпросния жест.

Когато сте в honeymoon фазата* е важно да зададете определен тон с цел да формирате нещо като традиции помежду си.

Колкото и скептично настроени да сте, Свети Валентин може да бъде много добър повод за това. Достатъчно е само да подарите на човека до вас нещо, което казва „мисля за нас” или „познавам те по-добре, отколкото предполагаш”.

Ако те видят колко смисъл сте вложили в нещо, което дори на пръв поглед е малко, тогава няма как да ви се разсърдят. А ако сте късметлии, могат да поискат да почерпят вдъхновение от жестта при следващ повод.

Тениски на Lacoste и Netflix

Започваме с нещо супер просто в лицето на matching тениски. Нашето предложение тук е семплата фланелка на Lacoste x Netflix.

Първият аргумент е, че Netflix & chill се смята за база на щастлив съвместен живот. Вторият, че Lacoste е брандът на Григор Димитров. Да не забравяме, че след като подписа с него българинът спечели първата си титла от пет години насам. Как човек да не заобича стилното крокодилче в такъв случай?

На тениската на Netflix животно очевидно е цял крокодил, разположен над логото на най-голямата стрийминг платформа. Фланелката може да служи като напомняне на човека за любимите му сериали или за приятното време, прекарано заедно на дивана.

Бяло или черно, дънково яке или сако, кадифе или вълна, най-хубавото е, че отива на всичко.

Конструктор LEGO Icons Botanical

Да подарите цветя и редене на LEGO по едно и също време - това съчетават конструктокторите от серията LEGO Icons Botanical. Най-хубавото е, че след като ги сглобите остават като елегантен аксесоар за дома, който не изисква поливане. Плюс, че също както истинските цветя стоят добре в почти всяка ваза.

В случай, че ви се прииска да ги наредите пак, сами или с човека до вас, може винаги да ги разглобите и да започнете наново.

Бонбони LOVE EDITION от Lakrids by Bülow

На някои хора, ако не им говорите в шоколад (или поне в нещо сладко), значи все едно не им говорите.

Датският бранд за безглутенови бонбони Lakrids by Bülow има два нови лимитирани вкуса. Единият е с ягоди и сметана - доста в стила на Уимбълдън, другият е праскови и маракуя.

Когато отхапете или разделите бонбона на две, ще забележите, че лакрицът в ядрото му е оформен като сърце - ако сте по-конкуретно настроени, с половинката ви може да си направите състезание чие сърце ще е по-добре оформено.

Продуктивност чрез домашна тренировка

Хората, които имат опит със спорта, са наясно колко могат да се натоварят и с най-базова екипировка. Междувременно тези, които са нови в тренирането, имат повод да започнат своето фитнес пътешествие в комфорта на дома, без оправданията за време и място.

Колекцията на ИКЕА DAJLIEN се състои от 19 универсални продукта, сред които много са както за спорт, така и за съхранение. Част от тях са толкова красиви и мултифункционални, че могат да се ползват и като мебели или акценти в дома ви. Такова е шкафчето, което служи за пейка за спорт и за холна масичка.

Освен постелките, стойката за дрехи или кръглите тежести за трениране, особено впечатление прави въздухопречиствателя от колекцията.

Който е тренирал в стая у дома, знае колко бързо става задушно и че през зимата няма как да се остави отворен прозорец за дълго.

Един такъв уред бързо би спасил положението по време и след тренировка, особено когато сте двама. Дори и да тренира само един в определено време, със сигурност ще диша много по-добре, ще бъде по-ефективен и ще има желание да повтои отново.

Фигури Funko POP! Valentine's

Свежа идея, която може да отива на всеки интериор и да разтопи сърцето на получателя.

Funko POP! преобразява героите от "Междузвездни войни", комиксите на DC и Marvel и "Кошмари на Елм Стрийт".

За Свети Валентин брандът пусна тематични комплекти от 4 мини фигурки или стандартните фигури, преобразени в розово и червено или като шоколадови.

Колани на Diesel

Ако идеята с matching тениските ви се е сторила скучна, какво ще кажете за matching колани? На Diesel.

Кой може да забрави провокативните кампании на бранда, щом ги е видял веднъж. Diesel се е затвърдил като абсолютен бранд бунтар. Планината от презервативи на Седмицата на модата е само един от малкото тематични мигове за марката през годините.

„Мачването" на коланите е нещо като следващото ниво за модна двойка. Може единият от вас да носи черен колан, другият - бял, или и двамата едноцветни. Оттук насетне вие избирате дали другите ще ги виждат или не.

Билети за театър

Омръзна ли ви да стоите вкъщи и да се облъчвате със синя светлина? Развлечението под форма на театър може да бъде идеалното преживяване извън дома. И най-доброто е, че се комбинира с вечерна разходка из центъра на града.

Сезонът на постановките тече с пълна сила, така че сведете избора до жанрове или любими актьори и режисьори.

Настолна игра Unmatched

Unmatched е една от най-атрактивните стратегически настолни игри. С версията Червената шапчица срещу Беоулф получавате нестандартен дуел, в който няма значение кой герой е по-силният, а единствено как ще използвате уменията му.

Разнообразните тактики, които могат да се предприемат с ходовете, ще ви позволят да изиграете много различни игри с половинката.

Както и да ги опознаете по нов начин като се откъснете от реалния свят за малко.


* Понятието honeymoon phase обхваща периода на първите две години от връзката. В този период се смята, че всичко е предимно забавно, моментите са пълни с интензивна интимност и страст и като цяло времето с любимия е най-жадувано. По-късно, ако връзката продължи, настъпва етапа на здравата любов.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Четирима убити и десетки ранени след руски атаки в Одеса и Харков

Няколко жилищни сгради и гражданска инфраструктура са повредени.

07:20 - 30.04.2024
Живот

Къщата на надеждата: там, където малките неща дават на децата големи криле

Още на прага на къщата ни посреща четиригодишно, усмихнато, палаво момиченце, което няма търпение да ни покаже къде да седнем и да разгледа чантите ни, пълни с техника за снимки.

20:26 - 29.04.2024
Важно днес

Борисов обяви "позитивна кампания" и вкара в действие името на Алексей Петров

Лидерът на ГЕРБ влезе в ролята на рекламно лице на партията

18:42 - 29.04.2024
Живот

Бритни Спиърс ще плати милиони на баща си, за да сложи край на делото за попечителство

Звездата твърди, че не е получила "справедливост" в съдебния процес

18:31 - 29.04.2024
Текстове от партньори

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

17:59 - 29.04.2024