Кучешкият рай в Ню Йорк

Снимка: © getty images

Големият победител в 144-тото издание на Westminster Kennel Club Show в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк е стандартният пудел Сиба.

Снимка: © getty images

Тригодишната Сиба е третият стандартен пудел, който печели приза за куче на шоуто, след като преди това са постигали Питър през 1991 и Нунсо Дуk де ла Терас през 1935 г.

Снимка: © getty images

Втора остана дребната състезателна хрътка Бърбън

Снимка: © getty images

В категорията на кучетата-работници спечели боксерът Уилма

Снимка: © getty images

Голдън ретрийвърът Дейниъл беше близо до това да се превърне в първия представител на породата си, печелил шоуто. Макар да не взе голямата награда, той бе изборът на публиката.

Снимка: © getty images

Твърдокосместият фокстериер Вини спечели при териерите и също бе на финала

Снимка: © getty images

Шампионът от националното кучешко шоу булдогът Тор остана трети при неспортните кучета

Снимка: © getty images

Хаванската болонка Боно спечели в групата на декоративните кучета, след като миналата година завърши втора на финала

Снимка: © getty images

За да формират оценките си, съдиите взимат предвид всичко от тежестта, размерите, козината и формата на главата на кучетата до мускулния им тонус, походката и темперамента им.

Снимка: © getty images

Победителят по традиция бива нахранен на ръка с телешки стек, но...

Снимка: © getty images

Тази година изглежда традицията трябва да бъде нарушена, тъй като водачът на Сиба Кристал Мъри-Клас е категорична - шампионката яде само пилешко.

Ние използваме "бисквитки" и други персонализиращи технологии, за да подобрим вашето преживяване в нашия сайт, да ви покажем персонализирано съдържание, таргетирана реклама, за да анализираме трафика на сайта и да проследим откъде идва нашата аудитория. Ако искате да разберете повече по темата можете да прочетете нашата "Политика на поверителност", както и "Политика за съхранение на личните данни", съобразно регламента за GDPR, който е в сила от 23 май 2018г.

Избирайки "Приемам", вие се съгласявате да използваме вашите "бисквитки" и други трафични данни.

Приемам