/system/editor_pictures/4158/l_greyhound.jpg

Covid-19  удари всичко, вкючително и кино индустрията. Дългоочаквани премиери бяха отложени за неопределено време, като в някои случаи дори самото завършване на продукцията бе под въпрос. 

Нещата обаче започнаха да се връщат към нормалното и въпреки удълженото чакане киноманите все пак няма да останат разочаровани. Вижте кои са най-очакваните филми за втората половина от 2020 и уговорете няколко кино вечери с най-близките си хора.

Greyhound

На Том Ханкс не му омръзва да прави филми за Втората световна война, а на нас не ни омръзва да ги гледаме. След като участва в култовия "Спасяването на редник Райън" и продуцира високо оценените "Band of Brothers", "The Pacific" и "Masters of the Air" Ханкс се завръща с нова история от годините на най-големия военен конфликт.

В Greyhound Ханкс влиза в ролята на Ърнест Краус - капитан от американския флот, който поема на първата си мисия начело на разрушител. Краус води международен конвой от 37 кораба на Съюзниците през Атлантика, но е следван от няколко нацистки подводници, известни като "Вълчата глутница", на които е заповядано на всяка цена да попречат на конвоя да стигне до Европа.

Премиера: 10 юли