Игра на сериали или защо вече нямаш нужда от паролата на гаджето си

Знаете ли каква е най-новата свалка не само сред тийнейджърите? “Може да стигнем до там да си разменим паролите за HBO MAX и Netflix”. Сериозно! Точно такъв намек за бъдещи перспективи и отношения получих наскоро в социалните мрежи и осъзнах, че всъщност стрийминг платформите и интересите ти в тях биха били основна тема във въпросника на един традиционен лексикон от 90-те години, а техните отговори - критерий за бъдеща връзка.

В момент, в който целият свят се вълнува от новия сезон на сериала “Белият лотос”, в който ще се снима българинът Юлиан Костов, а другата част очаква “Домът на дракона” с трепет по HBO MAX през юни… Във времена, когато втората част на “Дамски гамбит” скоро ще бъде факт… В години, в които дори баба ви знае коя е Уенсдей покрай рождения ден на внучка си, а Джена Ортега е световноизвестна в своите 20 години, няма как стрийминг платформите да не тържествуват.

Но да се върнем на актуалната свалка, с която започнахме темата…

Защо да ти дам моята парола за HBO MAX и в замяна да получа твоята за Netflix? Отговорът е прост - за да плащаме по едно, а да гледаме заедно две безплатно.

Това, обаче, е доста обвързващо, биха казали скептиците…

Кому е нужно, когато вече има вариант да гледаш каквото си поискаш както на телевизора, така и на смартфона си, и то без обещания?

Можеш дори да променяш решението си всеки месец според нуждите, филмите и сериалите, които искаш да видиш.

Когато изберете ТВ план от А1, сами дирижирате сърфирането из различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги, сред които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax чрез достъп до HBO MAX, спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra - каквото ви душа иска…

Или казано по-просто:

С ТВ плановете на А1 - 200+ и 200 MAX имате независим богат избор от до 200+ канала, включително до 70 в HD качество. Благодарение на новия гъвкав подход, ТВ абонатите на А1 могат да добавят до 4 дигитални услуги за домашно развлечение според предпочитанията и нуждите си, като можете да ги персонализирате веднъж месечно.

Можете да използвате избраните услуги без допълнително заплащане като част от месечния си абонамент. Сега има и 50% отстъпка за първите до 12 месеца.

Нещо повече - ако си вземете ТВ план от А1, можете да гледате HBO, Netflix и на смартфона си, независимо кой е вашият мобилен оператор. Тоест, с телевизия от А1 ползвате услугата за мулти-скрийн устройства.

A1 тв планове

Как става?

Когато се абонирате за който и да е от ТВ плановете на А1, можете да гледате Netflix без допълнително заплащане, като част от плана си, ако го добавите на една от избираемите позиции. В случай че си вземете Netflix от А1, получавате линк за регистрация в стрийминг платформата. След като се регистрирате с електронна поща и парола, можете да използваш Netflix на устройство по ваш избор – мобилен телефон, ТВ или РС и да го използвате, без значение дали използвате въпросното устройство с мобилна или фиксирана услуга от А1 или не.

Можете да активирате на свободна избираема позиция пакет HBO&Cinemax с достъп до HBO MAX към вашата ТВ услуга или HBO MAX към мобилната услуга. След това трябва да създадете своя акаунт в платформата и вече можете да започнете да се наслаждавате на страхотно филмово преживяване.

И тук дори не ви трябва паролата на ново гадже, за да си поиграете на сериали.

След като вече сте в тренда и напълно независими от паролата на любимия, нека ви мотивираме още, за да посегнете уверено към “свободата”, която дават ТВ плановете на А1.

Какво да очаквате в следващите месеци в любимите стрийминг платформи?

По Netflix излиза сезон 3 на “Бриджъртън” на 16 май. Феновете ще останат на стрийминг платформата и през юни за втората част. Неслучайно Netflix оглавява класацията за най-добрите филми в стрийминг платформите. Оригиналните сериали “Вещерът” и “Stranger Things” са сред най-обсъжданите теми, наред с “Дамски гамбит” и “Короната”, които ако не сте гледали - задължително трябва да видите.

Сред семействата все още топ в класацията е Disney+, където може да прекарате цял уикенд във Вселената на Marvel.

По HBO MAX в момента фурорът е около излизането на втория сезон на “Домът на Дракона”, а сред настоящите фаворити е и вторият сезон на “Пороците на Токио”. Препоръчваме ви първо да binge-нете*, за да схванете добре историята.

Няма какво да си говорим - скоро се завръща и любимият сатиричен сериал “Добринки” - с гръм и трясък през 2024 година, а ако не знаете защо постижението на българина Юлиан Костов е толкова мащабно - вижте първи и втори сезон на “Белият лотос”, докато чакате този с негово участие.

Всъщност - в HBO МAX може да гледате всичко, дори най-нашумелите български заглавия, като “Диада”, за който Маргарита Стойкова спечели награда на “Берлинале”.


* Binge-watching - да изгледате всички серии на някой сериал на един дъг.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024