Как да изберем най-добрия часовник? 5 съвета за жени Снимка: © Obuvki.bg

Часовникът е много повече от полезен аксесоар, който ви показва колко е часът. Често е приеман като символ на класа и демонстрация на собствения ви стил.

Много жени не излизат от дома си без него. Ако сте се чудили кой модел изразява личността ви най-добре, веднага даваме няколко насоки, които могат да ви помогнат да изберете правилния за вас и начина ви на живот часовник.

Съобразете се с личния стил

Често, когато избирате часовник за себе си, можете да "познаете" подходящия за вас от пръв поглед. По-голямо предизвикателство може да окаже избора на аксесоар за подарък. Преди да да изберете от многобройните предложения за маркови дамски часовници, помислете за жената и нейния стил. Какви са дрехите, които обичайно носи? Какви цветове са те? От какви материали са изработени? Има ли любими дизайнери? Всичко това ще ви помогне по-лесно да направите подходящ избор. Винаги можете да ползвате и жокер "питай близките или приятелките ѝ" и по този начин да си помогнете допълнително.

Колко да е голям часовникът?

Дали да изберете малък, среден или голям часовник е въпрос, който е важен. Малките часовници с до 29 мм. диаметър на циферблата са подходящи за жените с фини и деликатни китки, на които тези изящни модели стоят отлично. До 35 мм. диаметър се води стандартен размер часовник и застава добре на всички ръце. Oversized часовниците са за жени, които искат да привлекат веднага погледите със смел избор на аксесоар. Те са идеални за всички, които предпочитат съвременния градски стил, както и за тези с по-голяма китка.

Каква форма да изберете?

Класиката са часовниците с кръгъл циферблат. Този модел е подходящ за жените, които държат на винаги актуалната визия и дизайн. Правоъгълните модели са подходящи за ценителките на минимализма и простотата на изчистените линии, която се крие в концепцията "малкото е повече". Квадратът е за стремящите се към пропорции и привличане на вниманието. Всички други форми - елипси, триъгълни и какви ли още не, също са идеален начин да се отличите. Следвайте усещането си за стил, помислете как часовникът ще хармонира с любимите ви аутфити и ако имате два пъти "да", решението е взето.

Къде ще носите часовника?

Мястото винаги има значение. Ако избирате часовник за специален повод, можете да си позволите повече блясък, разкош и екстравагантност. Предстои ви да сте гост на разточителна сватба, юбилей или бизнес събитие с дрескод вечерни рокли за дамите? Какъв по-подходящ момент за смело решение, ако обичате ли обичате камъните и екстравагантните решения. Изберете часовник, който ще подхожда на тоалета ви и има по-празнична визия, изразена чрез луксозни детайли.

Добрият и класен часовник може да бъде разпознат от един поглед и се превръща в реклама на добрия ви вкус. Погрижете се да имате поне един на своя страна. За ежедневието, избягвайте прекалено бляскавите модели, за сметка на елегантност и класа, които идеално да допълват и подчертават гардероба ви. Бъдете себе си и чрез избора на часовник.

Часовници за жени

Материали и механизъм

От какви материали са направени корпусът и каишката на часовника? Стомана, титан, благородни материали, както и опция кожа за каишката, са сред най-популярните решения за изработка на часовници. Съветът ни е да изберете по-качествени материали, които ще гарантират, че часовникът ще ви служи дълго и вярно. Помислете за своя лайфстайл, кога и къде носите часовника и решете. Ако сте спортна натура, винаги можете да заложите на иновации като лек и издръжлив часовник, подходящ за хора с активен начин на живот. Ръчно или автоматично навиване, кварц, тип механизъм, това са детайли, които също не са за пренебрегване. Обърнете им внимание.

Готови ли сте да изберете следващият часовник – бижу в колекцията си? Не забравяйте към него да добавите и класна дамска чанта на любима марка като тази https://obuvki.bg/c/chanti/marka:love_moschino. Аксесоарите имат значение!

Погрижете се вашите да са изразители на вашия стил и се радвайте на отлична визия всеки ден.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024