Жена нахлу в дома на актьора Чарли Шийн и опита да го удуши Снимка: © Getty Images

Чарли Шийн, звездата от многобройни филми и хитовия телевизионен ситком "Двама мъже и половина", е бил нападнат в дома си от своя съседка, която по-късно е била задържана от полицията.

47-годишната Електра Шрок е нахлула в дома на Шийн в Малибу, след като той ѝ отворил вратата. Според Fox News след това тя се опитала да удуши актьора, като се твърди, че е разкъсала ризата му.

Шийн не е пострадал сериозно при нападението.

"Заподозряната, Електра Шрок, е арестувана за нападение със смъртоносно оръжие, сила, която може да причини големи телесни повреди, както и за жилищна кражба с взлом", заяви говорител на полицията в Лос Анджелис пред телевизията, цитиран от "The Guardian".

Според LA Times заместник-шерифите са пристигнали в дома на Шийн в Малибу около 13:00 ч. в сряда, след като са получили обаждане на 911.

Властите все още не разполагат с информация за потенциалните мотиви на атаката.

Шрок, за която се твърди, че е живяла в апартамент на същата улица като тази на актьора, е била обвинена по-рано тази година за злоупотреба с възрастни хора.

47-годишната жена не се е признала за виновна.

Девет години по-възрастният от нея Шийн също има богата история с полицията.

До 2010 г. той беше най-скъпоплатеният актьор в телевизията благодарение на ролята си в "Двама мъже и половина". Извън снимачната площадка обаче животът му беше пълен хаос - алкохол, наркотици, развод, изневери и сигнали за домашно насилие.

Той е бил арестуван няколко пъти, включително през 1996 г. по обвинение в нападение над тогавашната си приятелка Британи Ашланд.

Шийн не се е признал за виновен и му е наложена двегодишна условна присъда.

През 2009 г. е арестуван в Аспен, Колорадо, след инцидент, свързан с домашно насилие над тогавашната му съпруга Брук Мюлер. Той се признава за виновен за "дребно посегателство" като част от споразумение за признаване на вина.

През 2011 г. Шийн е уволнен от хитовия сериал на CBS "Двама мъже и половина", след като прави противоречиви изказвания за съавтора на сериала Чък Лори.

През 2015 г. Скотин Рос, бившата годеница на Шийн, съди актьора по обвинения за нанасяне на побой и лишаване от свобода и умишлено.

Тя обвинява актьора, че я е малтретирал физически и емоционално, докато е употребявал наркотици и алкохол, както и че я е изложил на риск от ХИВ поради небрежност, след като се е заразил.

Вероятно е било постигнато споразумение, тъй като през 2018 г. Рос иска прекратяване на делото.

Миналата година Шийн уреди отделен иск за 120 000 долара, в който друга бивша приятелка твърдеше, че той също я е излъгал за своя ХИВ-позитивен статус и я е изложил на вируса.


Сериалът "Bookie": Чарли Шийн се завърна, за да се надсмее над себе си, след "Двама мъже и половина"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Таксита обикалят сградата на Столична община в протест срещу промените по Патриарха

Водачите на таксита не са доволни от закриването на таксиметрови стоянки в центъра на София

13:20 - 14.05.2024
Живот

Тейлър Суифт влезе и в църквата: Как свещеници в Германия опитват да привлекат младите

Oколо 1200 вярващи се събраха на специална литургия, за да се молят, докато слушат изпълнение на песни на ... Тейлър Суифт.

10:51 - 14.05.2024
Важно днес

България няма да изпълни последния критерий за еврозоната до юни, смята управителят на БНБ

Това означава, че страната е малко вероятно да стане член на еврозоната от 1 януари 2025 година

10:27 - 14.05.2024
Важно днес

С над 150 км/ч. е карал загиналият шофьор при тежката катастрофа в Пловдив

Това сочат изчисленията на инженерите от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ към общината.

10:02 - 14.05.2024