0 лв. депозит: Коли под наем в услуга на малкия и среден бизнес

Компанията за оперативен лизинг Release обяви кампания за подпомагане на малкия и среден бизнес, изправен пред изпитания заради кризата с Covid-19.

Release дава възможност за наемане на автомобили под наем на цена от 18 лв. на ден с 0 лв. депозит.

"Бизнесът в България претърпя сериозни щети в резултат от ограничителните мерки срещу пандемията, като по данни от проучване на Българската търговско-промишлена палата сред 200 компании в края на април, 61% от фирмите в България очакват да се възстановят до края на годината, но не и да достигнат нивата преди кризата. Гapaнтиpaнoтo пpидвижвaнe нa хора, cтoĸи, cypoвини и ĸaпитaли е cpeд вoдeщитe пpиopитeти, oтбeлязaни oт участниците в гореспоменатото проучване. Release предоставя възможност на фирмите да намалят постоянните си разходи за транспортни средства и да приложат по-ефективния подход на ползване според периода и обема на нуждите си", посочват от компанията.

Услугата е изгоден начин за справяне на бизнеса в условията на възстановяване от пандемичните последици, които налагат снижаване на разходите, ограничаването на инвестициите и дългосрочното обвързване с лизингови такси и плащания.

Допълнително предимство на услугата за малкия и среден бизнес е това, че поддръжката на автомобилите остава за сметка на Release.

На страницата на Release са изброени всички налични автомобили, включително с цените за тяхното ползване.

Release е нов бранд, но с 15 годишна история в сферата на оперативния лизинг и сервизния мениджмънт. Тя е естественото продължение на Ауто Франс 3000, която е първият оторизиран дилър на Рено Нисан България, официалният вносител на марките Renault, Dacia и Nissan. Партньорството на двете фирми е синергия между компетентност, опит и иновации в сферата на автомобилите услуги.

Преди месец Релийз и Ауто Франс 3000 предоставиха безвъзмездно 10 автомобила на Националното Сдружение на Общините в Република България, в помощ на екипите на първа линия за борба с COVID-19.

Благодарение на инициативата, общински служители и доброволци ще имат възможността да снабдяват хората с медикаменти и стоки от първа необходимост и да превозват трудноподвижни хора до болнични заведения в цялата страна.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Няма да има "гъвкавост" в изискванията пред България за членство в Еврозоната

България трябва да покрие критериите, включително и по отношение на инфлацията, за да въведе еврото през 2025 година, смята Паоло Джентолеони

15:01 - 03.12.2023
Бизнес

Chopard тихомълком отвори ,,антихотел" за свръхбогатите

„Докато Four Seasons или Ritz може да знаят как да осигурят отлично обслужване, луксозните модни къщи са майстори в създаването и предлагането на желани продукти.„

13:52 - 03.12.2023
Важно днес

Започва строителството на магистралата от Русе до Велико Търново

Първата копка направи премиерът Николай Денков

12:52 - 03.12.2023
Важно днес

От еднорози и феи до Еврозоната и Шенген - Борисов коментира "сглобката" в Сливен

Според лидера на ГЕРБ всеки ден на везната се претеглят възможностите за Шенген и Еврозоната срещу падането на кабинета.

11:34 - 03.12.2023
Живот

Лима: земя на контрасти, сиво небе и кофти кисело мляко

Идвайки в Перу получих нов контекст за ситуацията в България.

11:00 - 03.12.2023