Компанията за оперативен лизинг Release обяви кампания за подпомагане на малкия и среден бизнес, изправен пред изпитания заради кризата с Covid-19. 

Release дава възможност за наемане на автомобили под наем на цена от 18 лв. на ден с 0 лв. депозит. 

"Бизнесът в България претърпя сериозни щети в резултат от ограничителните мерки срещу пандемията, като по данни от проучване на Българската търговско-промишлена палата сред 200 компании в края на април, 61% от фирмите в България очакват да се възстановят до края на годината, но не и да достигнат нивата преди кризата. Гapaнтиpaнoтo пpидвижвaнe нa хора, cтoĸи, cypoвини и ĸaпитaли е cpeд вoдeщитe пpиopитeти, oтбeлязaни oт участниците в гореспоменатото проучване. Release предоставя възможност на фирмите да намалят постоянните си разходи за транспортни средства и да приложат по-ефективния подход на ползване според периода и обема на нуждите си", посочват от компанията. 

Услугата е изгоден начин за справяне на бизнеса в условията на възстановяване от пандемичните последици, които налагат снижаване на разходите, ограничаването на инвестициите и дългосрочното обвързване с лизингови такси и плащания.

Допълнително предимство на услугата за малкия и среден бизнес е това, че поддръжката на автомобилите остава за сметка на Release. 

На страницата на Release са изброени всички налични автомобили, включително с цените за тяхното ползване.

Release е нов бранд, но с 15 годишна история в сферата на оперативния лизинг и сервизния мениджмънт. Тя е естественото продължение на Ауто Франс 3000, която е първият оторизиран дилър на Рено Нисан България, официалният вносител на марките Renault, Dacia и Nissan. Партньорството на двете фирми е синергия между компетентност, опит и иновации в сферата на автомобилите услуги.

Преди месец Релийз и Ауто Франс 3000 предоставиха безвъзмездно 10 автомобила на Националното Сдружение на Общините в Република България, в помощ на екипите на първа линия за борба с COVID-19. 

Благодарение на инициативата, общински служители и доброволци ще имат възможността да снабдяват хората с медикаменти и стоки от първа необходимост и да превозват трудноподвижни хора до болнични заведения в цялата страна.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Адвокатурата няма да иска наказание за Петър Илиев заради плагиатството

Софийският адвокатски съвет отказа дисциплинарно дело срещу юриста

МОН опроверга Кацаров: Тестовете за Covid-19 не достигат дори за една седмица

Около 150 хил. тестове не стигат за връщане в клас на всички ученици

Платформата за билети за Arctic Monkeys била атакувана от "вторичния пазар"

Мениджмънтът на бандата отказал преместване на концерта на друго място в Бургас, което щяло да увеличи капацитета двойно

Нинова: Не сме се договаряли нито да съм първи председател на НС, нито да има ротация

"Нито едно от имената, които се спрягат за министри от БСП, не отговаря на истината"

Фаворитите за най-добър филм на "Оскари" 2022

10 предложения, които могат да попаднат сред номинираните

Бог е високо, МВР - далеко, а юмручното право отнема живот

Престъпленията стават компенсация на липсващия ред и правосъдие

Всички ученици ще могат да се върнат в клас от 6 декември

Стойчо Кацаров ще издаде нова заповед