eMag обяви безплатна доставка до шкафчетата easybox за поръчки над 19.99 лв. Снимка: © Sameday

Мина една година откакто eMAG представи по-опростен процес на покупка и единни стандарти за доставка до шкафчетата easybox, които са на разположение на клиентите на платформата за онлайн търговия.

Независимо дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец на платформата, се заплаща еднаква такса за доставка до easybox за отговарящи на условията за доставка продукти. Тази опция допълнително опростява доставката и още повече оптимизира процеса за крайни потребители и търговци на платформата, като отговори на най-новите тенденции в сектора на електронната търговия, съобщават от eMAG.

Изчисления на платформата показват, че над 3 милиона оферти на сайта от различни търговци са достъпни с безплатната доставка до easybox.

Сега eMAG обявява безплатна доставка до шкафчетата easybox за поръчки над 19,99 лв. - от един търговец, не за обща сума на поръчката в кошницата.

Например, в пазарската кошница има продукти от различни търговци, тези за над 19,99 лв. от един и същи търговец ще бъдат с безплатна доставка. За поръчки, съдържащи продукти под тази сума (като се вземат предвид само продуктите от един търговец), таксата за доставка до easybox ще бъде фиксирана на 3,99 лв. за всяка поръчка на ниво всеки търговец в платформата eMAG.

1 година от лансирането на услугата easybox от emag и над 3 милиона оферти с безплатна доставка

Хората търсят решения, които са възможно най-прости, предоставящи им гъвкавост при организиране на времето, спестяващи време и грижи, а с помощта на технологиите доставката до easybox се оказва точното решение за това, както се вижда от бързото възприемане на тази опция.

Днес, една година след старта на easybox в България, този вид доставка се приема много добре от клиентите на eMAG и сега, с новата ни услуга, вярваме, че ще бъде предпочитана от още повече хора, спестявайки им време и пари. Еднаквата такса за доставка до easybox, която въвеждаме, е стъпка напред в тази посока, като поръчки на над 3 милиона оферти вече идват със спестявания за клиентите, когато се доставят до easybox. За нас това е и начин да подкрепим екологичния избор, както и местното предприемачество“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

В България платформата оперира от 11 години, за което време се доказва като водеща компания в сферата на електронната търговия в страната чрез широка гама продукти, добри цени и атрактивни промоционални кампании. eMag в България предоставя на повече от 6 000 търговци в Marketplace канал за реализиране на техните продажби в страната и чужбина, достигайки до милиони потенциални клиенти.

През последните години, благодарение на ускореното развитие на електронната търговия, на групово ниво eMAG инвестира в решения, предназначени да подобрят потребителското изживяване и да отговорят на нуждата на клиентите да разполагат с повече време за приоритетите в живота им.

Услугата easybox, разработена от куриерите Sameday, позволява вземане и връщане на поръчка по всяко време, в близост до дома или офиса. Шкафчетата са достъпни в цялата страна с над 240 локации.

Повече подробности за новата еднаква такса за доставка на eMAG можете да намерите тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024
Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024