Здравейте, сингъли. Поздравяват ви други сингъл хора, които са решили да си направят годината по-забавна отвсякога, като започнат от Св. Валентин.

Точно така, неофициално завземаме празника на в-л-ю-б-е-н-и-т-е и го правим повод да се поглезим сами - от нас за нас. Защото не ни трябва някой да ни купува цветя, бонбони, ваучери за спа и тем подобни неща, за които Майли Сайръс би пяла.

Е, не че би било толкова зле да има и такъв човек, но, както гласят принципите на стоицизма, положението е такова каквото е и колкото по-бързо се примирим с него, толкова по-добре ще се чувстваме.

Как изобщо би ни дошло на ум да започнем от Св. Валентин ще се зачудите? Е, драги читатели, отговорът е много прост.

Бунт.

Не стига, че открай време готините герои в сериалите си имат някого (поне до края на историята), но вече и смотаните персонажи забърсват по някое гадже. Да оставим на страна нереалистичните очаквания, които филмите и социалните мрежи ни втълпяват.

Около нас двойките в някои периоди от годината сякаш гъмжат. В други ни се струва, че вече всеки наш познат е срещнал потенциална половинка. В трети се сещаме колко сме красиви и интелигентни и че, уви, това е нож с две остриета, когато предимно сме в среда, с хора, с които е трудно да си допаднем романтично.

Не се знае колко още време ще трябва да слушаме съжалителни изречения от типа на „Всичко с времето си", „В правилния момент ще дойде" или „Съдбата си знае работата". За това нека се зарадваме с нещо повече от чаша с хубаво вино или поредното фенси меню.

Nintendo Switch

Ако си търсите ново хоби, геймингът не е за подценяване. В умерени количества той развива критичното мислене, фокуса и визуалната памет.

Nintendo Switch е хибридно устройство, което комбинира мобилността на традиционната джобна конзола и силата на домашния гейминг (разбирайте големите екрани). От там идва и името Switch.

Контролерите могат да се отделят на два паралелни джойстика, което означава, че може да играете и мултиплейър с друга сингъл дружинка,или такава, която е решила да си почине малко от гаджето.

Бельо на Calvin Klein

В началото на януари почти на всички ни стана горещо, когато видяхме рекламата на Calvin Klein с носителя на "Златен глобус" Джеръми Алън Уайт. Може да се каже, че актьорът направи повече от това да си свърши работата за бранда, но да не изпадаме в подробности.

Calvin Klein от години е бунтарят в американската реклама и до ден днешен се изправя пред известни разправии относно изображенията си. Не може да се отрече обаче, че бельото на марката - мъжкото и дамското - се е превърнало в нещо като икона.

Човек определено трябва да харесва какво носи, дори когато се размотава сам вкъщи по бельо както обикновено се случва през по-топлите месеци. Стилното бельо на Calvin Klein е и друга форма на мотивация човек да поддържа хубава фигура за себе си.

Книгата Helmut Newton Legacy

Ако ви е омръзнало от "Instagram фотографията", но обичате фотографията сама по себе си, заслужава си да разгледате фото-книгата на издателство Taschen за легендарния Хелмут Нютън. Изданието е с твърди корици и събира 250 шедьоври на автора, който се вихри в модната и портретната фотография.

Книгата може да ви излезе солено (около 200 лв.). В случай, че не сте готови да ги дадете за такова нещо в момента, препоръчваме ви да разгледате и други издания на Taschen. Например Logo Beginnings, за любителите на графичния дизайн, или някое по-малко издание, което събира изкуството на определен художник - "Леонардо", "Хопър" или "Бош".

Апрески Moon Boot

Нека се върнем малко в реалността и да си припомним, че е зима. Колкото и да не искаме, не можем да я прескочим.

За зимните обувки трудно може да се каже нещо хубаво, с едно изключение - апреските на бранда Moon Boot. Ако имате Instagram знаете, че това е екипировката за тази зима - луноходки.

Моделите, на които ние сме хвърлили око, са със звезди - червени и сини. Харесахме ги във Fashion Days. Представяме си с бял панталон и някое светло яке, за да изпъкват, без да са част от някой многоцветен хаос. Стоят добре с клин, с пола ... Истината е че с нищо не стоят добре, но това ги прави прекрасни.

Билет за концерт в чужбина

В редакцията на "Булевард България" има не един човек с билет за концерт в чужбина в следващите месеци. Ако сте по-приключенски настроени, с концерта може да си направите и соло трип за 1-2 дена, в който да разгледате града, където ще е събитието - паркове, галерии, площади.

Препоръките на нашия екип е да си изберете билет от оторизирана платформа като Bandsintown, откъдето може да намерите спот за любим изпълнител на цени от порядъка на 25-50 евро. Да си запазите нощувка през Airbnb, като вземете единствено раница с минимално количество багаж.

Преживяването може да ви зареди за няколко месеца напред. Дори няма да усетите липсата на компания, чиято организация за подобно групово пътуване може да е адски напрягаща

Билет за театър

В случай, че горният вариант ви идва туу мъч билет за театър в столицата също би свършил перфектна работа.

Нашата препоръка тук е постановката "Хотел между тоя и оня свят" на френско-белгийския драматург Ерик-Еманюел Шмит, по адаптация на Иван Урумов.

Определено ще се откъснете от реалността и ще замислите приятно по някои въпроси.

Бижу от Pandora

Кой казва, че сърцата са само за двойките? Точно така - никой. Сърцето е символ на любовта към каквото и да е (включително към себе си), така че ако просто ви харесва формата и символа на сърцето, носете го колкото щете.

Един минималистичен и елегантен вариант, който хвана окото ни, е серията "Валс" на Pandora с 14-каратово покритие и цирконий.

Можете да добавите и обеците и колието от серията.

Карта за Пол денс

Ако смятате, че е време да отидете на следващото ниво с тренировките, имате нужда от разнообразие или тепърва ще намирате спортната си любов, изпращаме ви на няколко класа по пол денс.

От вас зависи как ще мине първия, но ви препоръчваме да отидете на поне три или четири преди да зачеркнете дейността от списъка си.

С тренировките на Pole Dance Bulgaria ще се изпотите още на загрявката, а в хода на часа може да се поизмъчите приятно или поне да си направите някое готино селфи.

Настолна игра Dixit: Disney Edition

Една от най-атрактивните настолни игри в сторителинг жанра получи своето Disney преобразяване.

Картите на Dixit: Disney Edition са направени по 84 филма от каталога на Disney и Pixar, а фигурите включват Майк от "Таласъми ООД", Джина от "Аладин", Стич от "Лило и Стич", Мечо Пух, Мики Маус и още.

Ако с приятелите ви не се избиете с коя фигурка да играете още преди ходовете да са почнали, смятаме, че може да си изкарате доста добре.

Картина или принт на Floor Plan Croissant

Един от стиховете на Иван Ланджев гласи „Напълни догоре с изкуство тая празнота, за да не зее". Кой би се противопоставил на такава мъдрост?

Ние с удоволствие запълваме с изкуството на Боряна Илиева a.k.a. Floor Plan Croissant - картините ѝ са фаворит сред холивудските режисьори и сценографи, освен на мнозина обикновени хора извън индустрия.

Последните ѝ произведения включват награждаваните филми "Анатомия на едно падане", "Барби" и "Ах, този джаз".

Трудно е да се отрече, че има нещо магично във филмовия интериор, особено, когато е пресъздаден от ръцете на Илиева.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Главчев спря решението за частна детска болница. Инвеститорът също се отказа (Обновена)

Инвеститорът се отказа от създаването на педиатрично отделение

17:20 - 01.05.2024
Живот

"Мис изкуствен интелект" - първият в света конкурс търси най-красивия модел, генериран с AI

Създателите на конкурса се надяват събитието да се превърне в "Оскарите" в сферата на ИИ

17:16 - 01.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ праща на ДАНС и прокуратурата решението за частна детска болница

Отношение по темата реши да вземе и съпреседателят на ДПС Делян Пеевски

14:52 - 01.05.2024
Важно днес

Полицейски щурм и арести на студенти в два американски университета

Сблъсъците са заради протести заради войната между Израел и "Хамас"

14:20 - 01.05.2024
Кино и сериали

Неудобната истина за насилието над деца в Холивуд

Нов документален сериал повдига важни въпроси, но не стига достатъчно далеч

13:24 - 01.05.2024
Важно днес

Радев и граждани въстанаха срещу проекта за частна детска болница, одобрен от кабинета "Главчев"

Фондация "Даная" ще съди държавата заради решението

12:27 - 01.05.2024
Живот

3 дълги уикенда през май и 7 неучебни дни за децата. Вижте кога почиваме

Кога ще почиваме този месец май?

11:52 - 01.05.2024
Важно днес

Министри на ПП ще водят листи. Денков ще е водач в два района

Двама депутати от ПП-ДБ ще участват само във вота за евродепутати

11:15 - 01.05.2024