17 години по-късно: Бен Афлек и Дженифър Лопес отново са заедно Снимка: © Getty Images

Около 17 години след като се разделиха – бившите годеници Бен Афлек и Дженифър Лопес отново са заедно. Поп звездата, която в събота отпразнува 52-ия си рожден ден, обяви официално връзката си с 48-годишния актьор в Instagram и предизвика одобрението на хиляди фенове, спекулиращи вече няколко месеца за завръщането на двойката „Бенифър“.

Двамата са на почивка в Сен Тропе, както се вижда от снимката на Джей Ло, целунала Афлек на яхта в морето. За около 12 часа тя събра над 6 милиона харесвания.

„Всички ние живеем за това“, поздрави ги художничката Сара Шакийл. „Падна ми ченето“, написа известният стилист Крис Ейпълтън. „Изглеждате много щастливи“, добави друг потребител.

Хаштагът „Бенифър“ бързо се появи отново в Twitter. „Сърцето ми се разтапя“, коментира един от потребителите под видео от рождения ден на Лопес, на което Афлек я е прегърнал. „Толкова много го чакахме“, добавя друг.

Спекулациите, че носителят на два „Оскара“ и една от най-големите музикални звезди отново са заедно, се появиха още през май, но не бяха потвърдени.

В началото на века двамата бяха една от най-горещите известни двойки. Печелилият три „Златни глобуса“ актьор нямаше намерение да крие връзката си със световната поп звезда и се появи в клипа на „Jenny From The Block“ през 2002 г., сниман на луксозна яхта. В него двойката дори четеше списание, включващо техни снимки, направени от папараци.

Двамата участваха в романтичната комедия „Трудна свалка“ на режисьора Мартин Брест, излязла година по-късно. Запознават се именно на снимачната площадка. По това време Лопес е омъжена за втория си съпруг – танцьора Крис Джъд. Скоро обаче се разделя с него и така се заражда двойката „Бенифър“.

Афлек и Джей Ло се сгодиха през 2002 и участваха заедно в още един филм – „Jersey Girl“. Малко преди да сключат брак година по-късно, сватбата им беше отменена заради „извънредно медийно внимание“.

Лопес обяви в началото на 2004 г., че с Бен Афлек се разделят, и се омъжи за дългогодишния си приятел Марк Антъни – певец и композитор. От него тя роди близнаците Ема и Макс, но бракът им приключи след 10-годишен семеен живот.

Междувременно американският актьор се ожени за носителката на „Златен глобус“ и четири награди „Еми“ Дженифър Гарнър през 2005 г. Двамата имат три деца – Вайълет, Серафина и Самуел. Афлек и Гарнър се разведоха през 2018 г.

Последната връзка на Лопес беше с бейзболната звезда Алекс Родригес, докато актьорът излизаше с колежката си Ана де Армас. Джей Ло и Афлек обаче приключиха тези свои отношения в началото на годината и скоро след това бяха снимани заедно на благотворителния концерт Vax Live, организиран от Global Citizen.

Преди известно време медиите се допитаха до приятеля на Афлек Мат Деймън относно връзката на колегата му с певицата, но той отговори пред NBC само: „На света няма достатъчно шампанско, което да ми подарите, за да ви кажа и дума за това“.

Според американските медии – актьорът и Джей Ло са отново заедно от няколко месеца насам.

„Нуждая се от „Бенифър“ в своя живот“, коментира един от феновете на двойката в Instagram.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024