21 офиса на Еконт в страната ще работят и в неделните дни

От 2 октомври 2022 г. общо 21 офиса на Еконт в страната ще започнат да работят и в неделните дни между 10:00 и 14:00 часа, съобщават от компанията. Това са офиси в големи и средни градове, където движението на пратките е по-активно.

Над 3 млн. души живеят в районите, в които водещата в сектора на куриерски, логистични и платежни услуги компания в България ще увеличи работната седмица с един ден, изчисляват от компанията, позовавайки се на последното преброяване.

“Даваме възможност на нашите клиенти да организират по-гъвкаво свободния ден с любимите си хора. Неделното работно време е и подкрепа за малкия бизнес, който е активен седем дни в седмицата, и сам организира дейността си. Той ще е облекчение и за големите търговци в натоварените периоди, които предстоят.”, казва Лора Събева, управител на Еконт.

Това е втора новост само за няколко месеца, която Еконт прави в полза на клиентите. В началото на април всички офиси и куриери на Еконт удължиха работното си време в събота до 15:00 часа.

С новото работно време в офисите на Еконт клиентите ще изпращат и получават пратки 7 дни в седмицата: поръчките от събота ще са налични още в неделя, а тези от неделя - в понеделник. В рамките на 24 часа, всеки потребител на Еконт в районите на тези 21 офиса, ще има възможност да вземе пратката си.

Офиси в следните градове ще очакват своите клиенти и в неделя: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Отделно, в страната има и 35 Еконтомата, които работят денонощно. Чрез тези автоматизирани устройства клиентите на Еконт могат да изпращат и получават пратки сами, независимо от работното време на офисите.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ИТН: Никоя политическа сила не може да поставя ултиматуми на другите

Тошко Йорданов призова за връщане на здравия разум в НС

09:53 - 19.06.2024
Важно днес

Йордан Цонев настоя "всички евроатлантически сили" да подкрепят правителство

Според ДПС "евроатлантическият избор на България е екзистенциален"

09:21 - 19.06.2024