Амбър Хърд разкри, че е посрещнала първото си дете - момиче на име Уна Пейдж Хърд, родено на 8 април тази година.

35-годишната актриса е използвала помощта на сурогатна майка, според американския сайт Page Six. Между 2015 и 2017 г. Хърд беше омъжена за Джони Деп, но бракът им се разпадна, след като тя сигнализира, че е подложена на физически тормоз от съпруга си.

Разводът им стана факт през януари 2017, като оттогава американката имаше само една кратка публична връзка с милиардера Илон Мъск.

"Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя по своите правила. Сега осъзнавам колко радикално е за нас, жените, да мислим по този начин за един от най-фундаменталните елементи на съдбата ни. Надявам се, че ще стигнем до момент, в който ще е нормално да не искаш брачна халка, за да имаш бебе", пише Амбър Хърд в профила си в Instagram, като споделя новината за своята дъщеря.

Източници на Page Six казват, че Амбър Хърд е изпълнила най-голямата си мечта.

"Най-важното нещо за Амбър е това, че говори открито за раждането на Уна. Има толкова много жени, които чувстват, че не могат да говорят за фертилността си и се тревожат или срамуват. Амбър иска те да получат подкрепа и да разберат, че има много начини да станат родители дори ако страдат от проблеми при зачеването", се казва в коментара на източник, познат на Амбър Хърд.

Самата актриса посочва, че "част от мен иска да стане ясно, че личният ми живот не засяга когото и да е. Но също така разбирам, че характерът на моята професия ме задължава да поема контрол върху тази тема".

Актрисата от "Aquaman" и "Justice League" не беше споделяла публично, че очаква дете.

Появата на Уна съвпада с период на продължаваща съдебна битка между Амбър Хърд и Джони Деп, който се опитва да изчисти името си от обвиненията в насилие.

Деп направи опит да осъди The Sun за клевета, след като британският таблоид го нарече "бияч на съпругата си", но съдът в Лондон отказа да уважи жалбата му през 2020 г.

Паралелно с това той води друго дело срещу бившата си съпруга - този път в щата Вирджиния - като настоява да получи 50 млн. долара обезщетение заради несправедливо накърнена репутация.


Всичко на показ: Джони Деп ще освети любовния си живот заради дело за $50 млн.

Елън Мъск предложил постоянна охрана на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Мадс Микелсен съжалява, че не е говорил с Джони Деп, преди да вземе ролята муАко нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия удари строителен хипермаркет в Харков, пълен с хора

Най-малко 24 души са ранени, а двама са загинали, много от хората са в неизвестност

17:36 - 25.05.2024