А1 е първият телеком в България, който предлага достъп до стрийминг платформата SkyShowtime Снимка: © A1
  • А1 продължава да обогатява разнообразието от дигитално и ТВ съдържание, което предлага на клиентите си на едно място.
  • SkyShowtime е вече част от ТВ и мобилните планове на А1 като избираема услуга Select.
  • А1 България е първата от петте компании в А1 Group, които започват да предлагат стрийминг платформата на своите клиенти.

Абонатите на А1 ще бъдат първите в страната, които ще разполагат с достъп до стрийминг платформата SkyShowtime. Потребителите могат да я активират като една от избираемите услуги, част от техните мобилни и ТВ планове, през Моят А1.

„С иновативните услуги, които развиваме и предлагаме, потребителите разполагат с достъп на едно място до цялото дигитално и ТВ съдържание, което харесват и обичат. Радваме се, че сме първият партньор на SkyShowtime в България, което ни дава възможност да предоставяме още по-богат избор на клиентите да се наслаждават на оригинални продукции, хитови филми и сериали изцяло на български език“, коментира Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

SkyShowtime ще бъде достъпен като допълнителна възможност в мобилните планове Unlimited, в ТВ тарифите за интерактивна телевизия A1 Xplore TV и сателитна телевизия, както и в комбинираните планове за ТВ и интернет.

Освен достъп до платформата за стрийминг абонатите на телевизионни услуги от А1 ще могат да гледат и двата ТВ канала на SkyShowtime, които излъчват локализирано съдържание с премиери до три седмици след излъчването в платформата. Програмата е денонощна, а съдържанието не се прекъсва от реклами.

Христина Георгиева, главен бизнес директор, SkyShowtime, коментира: „Продължаваме да търсим нови начини да разширяваме предложенията на SkyShowtime в Централна и Източна Европа, като предоставяме на зрителите в региона най-доброто развлечение на едно място и на добра цена. Сделката с А1, която обхваща няколко държави, означава, че още повече хора ще имат възможност да се наслаждават на хитови филми и сериали и оригиналното съдържание, което е на разположение за стрийминг в SkyShowtime“.

Какво предстои: Хитови филми, ексклузивни сериали и оригинално местно съдържaние

Със SkyShowtime клиентите на А1 ще могат да гледат едни от най-големите филмови заглавия, нови и ексклузивни сериали и местни оригинални програми, сред които петте сезона на световния хитов сериал Yellowstone и продълженията му „1883“ и „1923“, „Крушата не пада по-далеч”, „Дъглас е отхвърлен“, „Lioness“, „Гадни момичета“, „Патешки истории“, „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“, „Опенхаймер“, „Стар Трек: Дискавъри“ (1-5 сезон), „Заседнали“, „Татуировчикът на Аушвиц“, „Кралят на Тълса“ (1-2 сезон), както и предстоящите сериали „Декстър: Първороден грях“, „Landman“, „Денят на Чакала“, „Yellowjackets“ (3 сезон) и обширно разнообразие от филми като „Измислени приятели“, „Кунг-фу Панда 4“, „Абигейл“, „Нито звук: Ден първи“, „Каскадьорът“, „Back to Black” и „Monkey Man”. Богатото разнообразие от детско съдържание е дублирано на български език.

Клиентите на телевизия от А1 могат да адаптират своите планове като избират и променят услугите си според наличните Select позиции в своя план. С няколко лесни стъпки в приложението Моят А1 те могат да активират желания избор в секция „Услуги Select“. Освен SkyShowtime, сред допълнителните дигитални и ТВ възможности за развлечение са и Netflix, ТВ канали HBO и Cinemax с включен достъп до MAX и спортни ТВ канали като MAX Sport и Diema Xtra.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Вълна от ученическа подкрепа се надигна в защита на НПМГ и кампанията "Не пипай моята гимназия"

Ученически съвети се включиха в кампанията "Не пипай моята гимназия" след скандала с тормоз в НПМГ

18:11 - 14.10.2024
Култура

Ървин Уелш е отменил посещението си в България

Премиерата на документалния филм за писателя в рамките на "Синелибри" е на 16 октомври

16:56 - 14.10.2024
Важно днес

Две държави от ЕС зоват блока да преосмисли търговията си с Израел

Премиерът на Испания иска ЕС да преустанови споразумението за търговия с Израел

16:46 - 14.10.2024
Кино и сериали

Историята за братята Мазерати става филм. В кастинга влиза Антъни Хопкинс

Носителят на "Оскар" и "Еми" Антъни Хопкинс ще участва в новия биографичен филм

15:25 - 14.10.2024