A1 ще дарява карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна

А1 дарява предплатени карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна. Компанията ще предостави карти на украинското посолство в София и на Столична община, които двете организации ще разпространят сред желаещите, за да могат да останат във връзка със своите близки както в България, така и в Украйна. А1 ще следи военния конфликт в Украйна и ще реагира спрямо развитието му, за да помага на засегнатите клиенти да преминат през това изпитание.

Допълнително компанията ще насърчи събирането на дарения от служители, в подкрепа на инициативата на Фондация BCause и кампанията #ЗАДОБРОТО в полза на семействата от Украйна. За целта е създадена отделна страница в дарителския сайт "Платформата“ на Фондация BCause, където всички служители ще могат да дарят избрана от тях сума.

А1 беше сред първите компании, които показаха своята съпричастност към жертвите от войната в Украйна. Телекомът ще продължи да използва технологиите, за да им помогне да преминат през тази безпрецедентна ситуация. Малко след началото на военния конфликт клиентите на А1 в роуминг в Украйна получиха безплатен интернет и мобилен интернет, а тези в България по 1 000 международни минути, които важат за 30 дни. Предвижда се срокът да бъде удължен, ако ситуацията го налага.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024