A1 вече ще предлага Netflix на абонатите си Снимка: © A1

А1 става първият телеком оператор в България, който предлага световната стрийминг платформа Netflix на абонатите си.

Достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна ТВ.

И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта.

Netflix ще бъде включен в ТВ тарифата А1 ТВ 200 MAX за целия срок на двугодишния договор. Абонатите на останалите ТВ и мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време, според техния план, и след това да я закупят като допълнителна услуга.

Netflix е водещата стрийминг платформа с повече от 247 млн. платени абонамента в над 190 страни, която предлага широк избор от хитови телевизионни предавания, игрални, анимационни и документални филми и други. Абонатите могат да гледат колкото и когато пожелаят от различни устройства: от компютър на netflix.com или от всяко устройство с достъп до интернет, което поддържа приложението на Netflix, включително смарт телевизори, смартфони, таблети, гейминг конзоли.

Съдържанието на Netflix в България е достъпно на английски език – звук и субтитри. Абонатите на услугата ще могат да се наслаждават на всички предавания на Netflix като популярните Stranger Things, The Witcher, Extraction, Wednesday, Lupin и много други. Освен това Netflix предлага създаването на детски профили с родителски контрол, така че и децата да могат да се насладят на богатото съдържание от подходящи телевизионни предавания и филми.

A1 Netflix

Basic планът на Netflix е включен в премиум тарифата за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия период на абонамента от 24 месеца и за един месец в тарифата А1 ТВ 200+.

Клиентите на мобилните планове Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. След изтичането на промоционалния срок, потребителите ще започнат да заплащат за избрания от тях план на Netflix.

Останалите планове на Netflix също са достъпни и клиентите могат да се абонират за тях и да ги плащат с месечната си фактура от А1.

Абонатите могат да избират между трите плана, които стрийминг платформата предлага от 1 до 4 устройства. И трите варианта са достъпни за клиентите на А1, като те могат да променят избора си по всяко време.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024
Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024