Една от големите комуникационни компании в България АПРА и агенцията CD Global Associates обявиха създаването на джойнт венчър. CD|APRA ще подпомага компании, които имат за цел да навлязат на Балканите и ще съдейства на бизнеси и политици в региона.

Екипът ще работи по целия свят като предлага стратегически съвети и опит в различни кампании.

Джойнтвенчърът CD|APRA обединява APRA и CD Global Associates, които имат сериозен опит в провеждането на политически кампании, връзки с обществеността и изготвянето и имплементирането на стратегии.

APRA работи с големи корпоративни структури, политически партии и неправителствени организации. Тя разполага с екип от опитни професионалисти и има 8 офиса на Балканите.

CD Global Associates е специализирана в международните отношения, връзките с обществеността и правителствени комуникации.

CD|APRA ще предлага на клиентите си стратегически консултации от офисите си из цяла континентална Европа, Лондон, Вашингтон, Ливан и Африка.

„В тези времена на несигурност е по-важно от всякога да изградим взаимоотношения, които продължават да свързват света.“, коментира Томислав Цолов, старши партньор в новото дружество.

„CD|APRA събира най-добрите таланти от различни части на света с една основна цел: да разработим печеливши стратегии за нашите клиенти, в зависимост от техните нужди.

Това партньорство подчертава колко се е развил регионът през последното десетилетие. Нашата работа е забелязана и очакваме с нетърпение по-голям растеж и сериозни възможности през следващото десетилетие.“, допълни той.

„CD|APRA обединява екип, който е работил на всеки континент. От водене на президентски кампании, кампании за министър-председател и референдуми, както и други политически кампании, издигане на реномето на компании в международни медии до организиране на огромни телевизионни събития, нашият екип има ненадминат опит с връзки по целия свят.

Нашата цел ще бъде да решаваме сложни проблеми, независимо от това къде се намират те, като създаваме печеливши стратегии за нашите клиенти.“, каза вторият старши партньор в компанията Дейн Уотърс.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024