Audi и Netflix си партнират във филма The Gray Man, за да представят света на Сиера Сикс, изигран от Райън Гослинг. До момента филмът е най-скъпоплатеният екшън трилър на стрийминг гиганта.

В качеството си на официална автомобилна марка на филма, четири модела Audi ще бъдат представени - изцяло електрическия Audi RS e-tron GT и Audi Q4 Sportback e-tron, както и Audi RS 7 Sportback и Audi R8 Coupe.

The Gray Man направи премиерата си в избрани киносалони по света на 15 юли, а от 22 юли е достъпен в Netflix по целия свят.

The Gray Man е съвременен екшън трилър със звезден актьорски състав: Райън Гослинг (Сиера Сикс), Крис Евънс (Лойд Хансен), Ана де Армас (Дани Миранда), Джесика Хенуик (Сюзън Брюър), Реге Пейдж (Дени Кармайкъл), Вагнер Моура (Ласло), Джулия Бътърс (Клер), Дануш (Авик Сан), с Били Боб Торнтън (Доналд Фицрой) и Алфре Уудард (Маргарет Кейхил) и др.

Четири автомобила Audi са в центъра на вниманието.

Напълно електрическия Audi RS e-tron GT е колата на агент Сиера Сикс (Райън Гослинг), а напълно електриелектирческия Audi Q4 Sportback e-tron е управлявано от агент Дани Миранда (Ана де Армас). Audi RS 7 Sportback участва в преследване с агент Дани Миранда зад волана, а Audi R8 Coupé се вижда в поредица от екшън сцени с Авик Сан (Дхануш).

"Този филм има интригуваща сюжетна линия и интрига", казва Хенрик Вендерс, мениджър AUDI AG. Той обяснява истинската значимост на ролята на Audi в създаването на продукцията, която далеч надхвърля простото предоставяне на автомобили.

"Това сътрудничество ни накара да усетим екшъна и високата скорост. Подобно на братята Русо, ние в Audi използваме технологиите, за да създадем нещо невиждано без аналог към настоящия момент", каза Вендерс. "Audi работи с режисьорите Джо и Антъни Русо по избора на новите автомобили. Беше очарователно да бъдем партньори в тази филмова продукция и да работим в тясно сътрудничество с Netflix".

"Като разказвачи на истории винаги сме се интересували много от откриването и изследването на нови технологии, за да намерим нови начини, с които да постигнем резултат, който никой не е успял да постигне досега. Това е движеща сила за нас. Такъв подход бих приложил към всичко, особено към еволюцията, която се случва с автомобилния свят в момента.", коментира Антъни Русо

Колкото и да обичам автомобилите от миналото и настоящето, със сигурност най-много ме интересува автомобилите на бъдещето. Това е една вълнуваща нова граница, която ще донесе съвсем нови преживявания за нас не само като шофьори или потребители, но и като хора, които трябва да съжителстват с автомобилите."
След пускането в Netflix на 22 юли 2022 г. Audi ще разкаже историята на Audi Q4 Sportback e-tron* в дигитален късометражен филм, в който зрителите ще научат как агент Дани Миранда (Ана Де Армас) среща за първи път електрическия си автомобил.

Сътрудничеството между Audi и Netflix ще оживее в близо 30 страни по света, като на световните премиери ще присъства изцяло електрическият автопарк на Audi, както и социални и дигитални активации, за да могат феновете да се потопят още повече в света на The Gray Man.

Научете повече как братята Русо са работили с Audi за създаването на The Gray Man тук.

Гледате ексклузивното видео зад кулисите, представящо автомобилите в действие тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Салман Рушди беше нападнат с нож по време на лекция

Нападателят на автора на "Сатанински строфи" е задържан

Българите в чужбина ще гласуват в 733 секции на 2 октомври

На последните избори бяха отчетени 225 785 гласа от чужбина

Бизнесът обвини "Булгаргаз", че купува газ с надценки за септември

Според служебния министър - сделката е станала на "доста добра цена"

Кадри от времето на ГЕРБ се озоваха на ключови позиции в служебния кабинет

Съветници, зам.-министри и нов шеф на тол системата имат стари връзки в ГЕРБ

Disney изпревари Netflix по брой абонати и стана номер едно в стрийминга

Само 16 месеца след пускането ѝ на световния пазар, Disney+ достигна до над 100 милиона абонати - постижение, което отне на Netflix цяло десетилетие.

"Авакс": Интерконекторът ще е готов не по-късно от първата седмица на септември

Строителите твърдят, че са на финала на предаването на обекта

Българското кино пак остана без пари заради скандали и "борба на кланове"

Втори пореден конкурс за финансиране на игрални филми е блокиран в съда

TikTok уж забрани руското съдържание, но то още е достъпно - и в Русия, и у нас

Европейско изследване откри руски акауни, които заобикалят ограниченията

МРРБ "отчете" недовършени обекти по газовата връзка с галерия от площадките

Малко по-рано компанията ICGB съобщи, че всички основни строителни дейности са приключени