Бяла сватбена рокля? Не и за Аня Тейлър-Джой Снимка: © @Backrid / Twitter

Снимка на Аня Тейлър-Джой от балкон с изглед към Канале Гранде набира популярност в интернет. Специалното на кадъра е в това, че чрез него светът видя как е изглеждала актрисата на сватбения си ден във Венеция. Тя се омъжи за 29-годишния музикант Малкълм Макрей този уикенд.

Дрехата е далеч от обичайна за брачна церемония, а мнозина останаха озадачени от избора ѝ.

Не само, че роклята на звездата от сериала Queen's Gambit не е бяла, но и съдържа всевъзможни елементи, далеч от традиционното сватбено облекло. На гърдите ѝ, например, е бродирано колибри, надвесено над цвете без венчелистчета. Бежавата рокля е украсена и с други горски мотиви като листа, нишки, капчици роса.

Може би най-малко изненадващият елемент от ефирната дреха е етикетът ѝ: custom Dior.

27-годишната Тейлър-Джой стана глобален посланик на луксоната марка през 2021 г.

Оттогава тя редовно присъства на първите редове на модните ревюта на Dior и носи дрехите на бранда. Някои от тоалетите са ръчно-правени - специално за актрисата. Такъв е и случаят със сватбената рокля.

Именно Dior стои зад най-запомнящите се визии на звездата по червения килим - от роклята ѝ по собствен дизайн на наградите "Еми" през 2021 г. до розовия ѝ спортен гащеризон от този април на премиерата на филма „The Super Mario Brothers“ в Лос Анджелис.

Съвсем наскоро Тейлър-Джой присъства на последното шоу на Dior от Седмицата на модата в Париж, като бе облечена с изтънчено лачено палто, пристегнато в кръста, чифт черни слънчеви очила тип котешко око и черни високи токове.

Тейлър-Джой и Макрей са двойка от 2021 г. Тогава за първи път са снимани да се целуват. Познайте къде - във Венеция. През март 2022 г. актрисата и музикантът правят дебюта си заедно на червения килим на афтърпарти по време на "Оскарите". През юли същата година се смята, че са се сгодили.

В нощта преди сватбата двойката си спретва венециански бал с маски. Сред гостите са Джулия Гарнър, Майлс Телър, Кели Спери и Айви Гети - правнучката на петролния магнат Дж. Пол Гети.

Тейлър-Джой не е първата знаменитост, която наруши неписаното правило на булчинските рокли тази година.

През август носителката на "Оскар" Мишел Йео сложи две рокли на сватбата с френския бизнесмен Жан Тод в Женева. Втората ѝ визия представляваше розова дантелена рокля със сюреалистичен сатенен корсет от Schiaparelli с лице, изобразено от скъпоценни камъни.

Междувременно певицата Лана Дел Рей разпали за кратко дебата какъв е подходящият дрескод за гостите на сватбите, като сложи бяла рокля на звездната церемония на Тиш Сайръс, майката на Майли Сайръс.

Айви Гети, София Ричи Грейндж От Клара Боу до Хейли Бийбър. Какво се изисква, за да бъдеш "момиче за подражание" днес?

София Ричи Грейндж сватба, Никол Ричи Тоалетите от сватбата на София Ричи Грейндж - изгряващото модно момиче, което трябва да се наблюдава


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024