На 60 г. актрисата Мишел Йео се омъжи за Жан Тод - 19 години след като той ѝ предлага брак Снимка: © Getty Images

Носителката на "Оскар" Мишел Йео се омъжи за дългогодишния си партньор - бившият френски автомобилен състезател Жан Тод. Това става близо две десетилетия, след като той ѝ предлага брак за първи път.

60-годишната Йео потвърди брака си със 77-годишния Тод, бивш мениджър на Ferrari, в публикация в профила си в Instagram през уикенда.

"19 години и ДА!! ние сме женени!! Благодаря на нашите "семейства", които ни обичаха през всичките тези години. Ние също ви обичаме и нека ни предстоят още много години", написа актрисата, която по-рано тази година стана първата жена от азиатски произход, спечелила наградата "Оскар" за най-добра актриса в главна роля.

Тя сподели и снимки - на едната се вижда как двамата влюбени си разменят пръстени, и друга, на която седят прегърнати един до друг на легло, украсено с листенца цветя.

Йео и Тод са вдигнали сватбата си в Швейцария, като сред гостите е бил и пилотът от Формула 1 - Фелипе Маса. В отпечатано за гостите сватбеното послание двамата разказват дългата си любовна история:

"Запознахме се в Шанхай на 4 юни 2004 г. На 26 юли 2004 г. Жан Тод предложи да се ожени за Мишел Йео и тя каза ДА! Днес, след 6992 дни, на 27 юли 2023 г. в Женева, заобиколени от любящи роднини и приятели, сме толкова щастливи да отпразнуваме този специален момент заедно!".

Йео придоби изключително голяма популярност тази година след ролята ѝ във филма "Всичко навсякъде наведнъж", но актрисата е ветеран в Холивуд, като кариерата ѝ започва още през 80-те години на 20-ти век. Тя се е снимала в редица проекти, включително "Шанг-чи и легендата за десетте пръстена" на Marvel, "Crazy Rich Asians", "Мемоарите на една гейша" (2005) и много други.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024