Ако нещо изглежда като патица, плува като патица и кряка като патица, тогава вероятно е патица.

Тестът на патицата е форма на абдуктивно разсъждение - идеята е, че човек може да идентифицира непознат субект, като наблюдава обичайните характеристики на този субект. Всичко е така, докато не видите прахосмукачката Samsung Bespoke Jet. Защото тя просто не изглежда като прахосмукачка, въпреки че се държи като такава и звучи като такава.

Samsung Bespoke Jet прахосмукачка ревю

Samsung Bespoke Jet е безжична вертикална и самопочистваща се прахосмукачка с много успешен дизайн, който решава проблема с прибирането ѝ на място далеч от очите. Това е прахосмукачка, която няма да имате против да поставите на видно място, защото дизайнът ѝ изисква това. Прилича повече на тонколона и въобще на нещо, което доставя удоволствие.

Най-иновативната част от концепцията на Bespoke Jet е т.нар. All-in-One Clean Station - докинг станция, която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък.

За разлика от останалите си “колежки”, които след като съберат боклука в контейнера, изискват човешка помощ за почистването му, тук досегът ви с мръсната работа е нула. За да го изпразните, слагате Bespoke Jet на докинг станцията, натискате един бутон и цялата мръсотия от контейнера се изсмуква в противопрахова торбичка, скрита в тялото на стойката. Чиста работа!

Samsung Bespoke Jet идва с батерия, с която работите в продължение на час.

Според това дали на основното тяло закачите дългата телескопична тръба или директно поставите четка - без да ползвате тръба, ще имате дълга или къса прахосмукачка.

Samsung Bespoke Jet приставки

С втората можете да почистите всичко от тапицерията на колата си до столовете в трапезарията.

Корпусът заедно с удобната дръжка на Bespoke Jet тежи само 2.5 кг. - това се дължи и на факта, че вграденият цифров инверторен двигател на модела е с 47% по-лек от двигателя на предходния модел Jet906.

Samsung Bespoke Jet части и приставки в комлектаЕдна от приставките на прахосмукачката е чупещо се рамо под прав ъгъл, което ви позволява да почиствате лесно праха от книги, да достигате горната част на кухненски шкафове, кутии над гардероба или компактдисковете, които пазите без и вие да знаете защо.

Ако имате домашно животно, със сигурност ще оцените и четката за косми, специално създадена, за да ви е от помощ от „косматата напаст“.

Прахосмукачката има три режима на работа, които се визуализират на дигитален дисплей. Може да ви “говори” на 28 езика, включително и български.

Самият контейнер за боклука се разглобява лесно на съставните си части и се мие с вода - нещо, което със сигурност няма нужда да правите след всяко чистене.

По време на почистване, Bespoke Jet отделя само чист въздух - филтрирането, което измерват от компанията, е 99,999%.

Samsung Bespoke Jet филтър, филтри

При засмукване на въздуха филтър с метална мрежа улавя големите прахови частици. След това микрофилтър хваща фините прахови частици и накрая филтър за фин прах поема микропраха, който иначе лесно може да се разпилее.

Всички части и филтри също се вадят и мият изключително лесно.

Bespoke Jet има мощност на засмукване от 210W.

Освен да краси стаята и да прахосмуче, Bespoke Jet може и да мие, в зависимост от модела, с който изберете да се сдобиете.

Вместо четки, тя има два въртящи се диска, на които поставяте или дунапренените кърпи от комплекта или специалните мокри кърпички за еднократна употреба. Ако ще чистите по първия начин, трябва да напълните с вода малкото резервоарче, което се намира ниско долу в основата на приставката за миене.

Samsung Bespoke Jet батерия

От ръчното управление впръсквате вода. На дисплея получавате доста подробна информация за действията си, така че всичко ви е достъпно само с един поглед, включително настройките за нивото на засмукване и състоянието на батерията. Дисплеят ще ви информира и за всякакви проблеми: запушване, предмети, заседнали в четката или липсващи филтри, и ще ви даде инструкции, които да помогнат за отстраняване на проблема.

Ако и друг път сте се срещали с вертикална прахосмукачка от този вид, има вероятност да сте се сблъскали с един изключително досаден проблем: когато ползвате ръчната част и почистите нещо, логично, контейнерът се пълни с онова, което току-що сте събрали. Вие отпускате уморено ръка и виждате как половината боклук се връща обратно на пода, защото просто някой не е доизмислил нещата.

Спокойно, тук това не се случва и няма нужда да внимавате за подобни рискове.

Samsung Bespoke Jet чистене

Може би е редно да отделим и няколко думи за Bespoke серията, която се появи като явление сред продуктите на марката миналото лято с хладилниците на Samsung. Това са онези със сменящите се цветни панели, които предефинираха един от най-скучните уреди в кухнята.

Както подсказва и името Bespoke, дизайнът в тази продуктова линия е въпрос на визитна картичка. Всички Bespoke продукти са модулни - както споменахме вече по всяко време можете да превърнете уреда си и в такъв за мокро почистване, а екологията и грижата за здравето са в ДНК-то ѝ. Bespoke Jet беше лансирана в три цвята - в бяло, зелено и сивото, което виждате на снимките. Едва ли изборът на палитра е случаен - по-скоро става дума за гама, която се вписва добре в различен интериор. В този си изправен вид, прахосмукачката заема и доста по-малко домашно пространство, което винаги е предимство.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Точка и Теодор Лозанов ще нарисуват следващите ви кецове ASICS в Сердика Център тази събота

На 27 април в "Сердика център" българските художници ще бъдат на ваше разположение

19:09 - 23.04.2024
Култура

„Тейлър Суифт има проблеми с контрола на качеството"

The Tortured Poets Department е историята, която всички сме чували и преди

18:22 - 23.04.2024
Важно днес

Росен Христов: Договорът с "Боташ" си заслужава, ако се използва

Бившият служебен министър отрече да е подписвал споразумението

17:22 - 23.04.2024
Важно днес

Бойко Рашков: Стефан и Марин Димитрови идваха в МВР с информация за купуване на гласове

Бившият главен секретар не знаел, че баща и син Димитрови били разработвани от ДАНС

15:50 - 23.04.2024