Безплатни прегледи за холестерол в аптеки Benu в 2 магазина на Kaufland в София Снимка: © Getty Images

В аптеките на два от магазините в гр. София на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland ще се проведат безплатни прегледи за холестерол в края на месец юни.

Специалистите от аптеки BENU ще преглеждат всички желаещи да проверят своето здравословно състояние.

Събитията ще се проведат на 22 юни между 11 и 15 часа в аптеката на Kaufland "Люлин" 3 и на 26 юни между 12 и 16 часа в тази на Kaufland "Манастирски ливади".

За провеждане на прегледа не е необходимо предварително записване.

"BENU дойде в България с мисията да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта ни е да бъдем винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да дадем професионална консултация и добър съвет.

Ние вярваме, че профилактиката е изключително важна част от здравеопазването и затова приветстваме всички, които искат да се прегледат, да направят това," подчерта Антон Марков, ръководител Бизнес към Потребителите за BENU България.

Той допълни, че се наблюдава засилен интерес към здравословен начин на живот у нас - българският потребител е все по-информиран и осъзнат в избора си на хранителни добавки и качествени продукти.

Kaufland България и аптеки BENU стартираха стратегическо партньорство в името на своите потребители в края на 2023 година.

Група ФЬОНИКС, собственик на аптеките, e една от най-големите фармацевтични вериги в Европа и пазарен лидер в редица държави.

В края на 2022 BENU влезе и на българския пазар като онлайн аптека.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024