"Вие сте истински идиоти": Били Айлиш отвърна на хейтърите, които я критикуват за по-женствения ѝ стил Снимка: © Getty Images

Били Айлиш е уморена от хората, които непрекъснато критикуват начина ѝ на обличане в социалните мрежи.

21-годишната певица се обърна към последователите и хейтърите си в профила си в Instagram, за да отговори на "някои коментари", които напоследък вижда все по-често. Носителката на награди "Грами" и "Оскар" се оплака от критиките, че е променила имиджа си, като е започнала да носи различни дрехи.

В началото на кариерата си, докато все още беше тийнейджърка, звездата се появяваше предимно с по-широки дрехи и суитшъри. Напоследък обаче тя е забелзана с облекла, които се смятат за по-женствени. На блясковото събитие Met Gala през 2013 г. например тя облече черна рокля по поръчка на Simone Rocha. Явно това не се е харесало на всички.

"Прекарах първите 5 години от кариерата си, като бях абсолютно унищожавана от вас, глупаци такива, за това, че приличам на момче и се обличах така, както правех. Постоянно ми казвахте, че ще бъда по-секси, ако се държа като жена, а сега, когато се чувствам достатъчно удобно да нося нещо женствено или сексапилно, за вас аз се ПРОМЕНИХ и съм се продала и (всички) се питате "какво се случи с нея", пише тя.

Звездата продължава емоционалното си изказване с това, че "женствеността не е равна на слабост" и всеки може "да изразява себе си по различен начини в различни моменти".

През 2020 г. певицата признава в интервю, че мрази тялото си и затова носи широки дрехи. Сега обаче вече пораснала, тя претендира за правото да се облича както си иска.

"Вие сте истински идиоти. Аз мога да бъда и двете, вие ш***ни боклуци. ОСТАВЕТЕ ЖЕНИТЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТ!", допълва изпълнителката.

Били Айлиш е смятана за една от най-големите музикални звезди на нашето време. Едва на 17 години тя оглавява класациите с дебютния си албум, а на 18-годишна възраст успява да спечели наградите "Грами" в четирите основни категории. Миналата година тя стана и носител на "Оскар" за парчето ѝ „No Time To Die“ от филма за Джеймс Бонд.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024
Важно днес

Руска атака в Харковска област, ранени са най-малко 8 деца

Ударите са били срещу град Дергачи, поразени са жилищни сгради

19:43 - 02.05.2024
Важно днес

Байдън след безредиците: Всеки има право да протестира, но не и да сее хаос

Президентът на САЩ заяви, че няма промяна на позицията му за войната в Близкия Изток

18:27 - 02.05.2024