в София oтвори врaти нaй-нoвият мaгaзин на BILLA, разположен на ул. „Александър Екзарх“ №45 в ж.к. „Сухата река“ и в непосредствена близост до парк „Герена“. Търговският обект приветства клиентите с модерна атмосфера и предлага разнообразно продуктово портфолио от 8 500 артикула с високо качество на достъпна цена. Сред тях са прясно българско месо с марка „Българска ферма“, пресен хляб и разнообразие от тестени изделия от BILLA Пекарна, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, стоки от собствените марки.

Общият размер на инвестициите надхвърля 2 млн. лв., като те обезпечават цялостното изграждане на търговския обект, съвременното техническо оборудване и дигиталните нововъведения зa максималното yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe и спокойно пазаруване. Магазинът paзпoлaгa с обширна търговска зона, модерни хладилни витрини и LED осветление. Тези предимства осигуряват и енергийна ефективност на филиала, с грижа за околната среда и опазването на природните ресурси. 

Район Подуяне има богата история, а днес отваряме нова страница в нея и укрепваме отношенията си със своя доверен партньор, в лицето на BILLA. Локацията е емблематична за квартала, ето защо се радваме, че най-новият магазин на веригата отваря врати точно тук. Качеството на предлаганите продукти и професионалното обслужване имат утвърдено място в политиката на компанията. Убеден съм, че ще са налице и в този обект,“ каза Петър Митев, зам.-кмет на район Подуяне по време на официалното откриване на обекта.

В BILLA на „Александър Екзарх“ №45 потребителите ще открият 3 каси на самообслужване, част от политиката за утвърждаване на иновациите от страна на веригата. Касите обезпечават на клиентите възможността сами да сканират, организират, опаковат и плащат своите покупки, докато спазват необходимата социална дистанция. Добре познатите традиционни етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които ще бъдат изписани името на продукта, производител, грамаж и цена – върху електронен дисплей.

Днес е специален ден за BILLA България, защото откриваме два нови магазина – един в Добрич и този в софийския квартал „Сухата река“, в който разкриваме нови 30 работни места и предоставяме комфортна атмосфера за пазаруване с множество дигитални удобства,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителният директор на BILLA България.

Специална брошура с разнообразни предложения по повод откриването на новия обект в София ще зарадва клиентите на търговската верига с възможност да пестят средства, докато пазаруват любимите си стоки на промоционални цени. Любителите на пивото ще се радват да научат, че локацията предлага и специализиран кът за жива бира с високо качество и отличен вкус, а коледните каталози ще поканят празнични дух сред клиентите на филиала. 
 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Министерството на културата сваля решетките от входа на НС

Вратите са монтирани в нарушение на Закона за културното наследство въпреки искането на НСО

Алисия Викандер е звездата в новия сериал на HBO

"Ирма Веп", или когато границите между роля и реалност изчезнат

OLX отчита скок от 71% в търсенето на имоти с цел наем

Най-търсени са двустайните апартаменти за наем и покупка, а най-слабо търсени са едно- и четиристайни

НС запази поста на Мирослав Иванов и сравни нивото на дебатите в зала с мач на "Светкавица"-Вълчи дол и "Ураган"-Суворово

Десислава Атанасова и Андрей Гюров премериха рейтинга на Народното събрание преди и след ГЕРБ

Ресторантьорите пак са недоволни - този път от ДДС на бирата и виното

Собствениците на заведения и хотели се оплакват от "целенасочен удар срещу бранша"

Видяхте ли "най-ясната снимка на слънцето, заснемана някога от НАСА?". Не, не сте

Автор на кадъра е фотограф, който твърди, че е ползвал снимки от телескопа си и ги е обработил софтуерно

Кой ще купи McDonald's в Русия?

Трима кандидати за сделка. Възможно е тя да е "непарична" - с опция веригата за бързо хранене някога да се завърне