Billa отвори нов магазин в квартал Сухата река

в София oтвори врaти нaй-нoвият мaгaзин на BILLA, разположен на ул. „Александър Екзарх“ №45 в ж.к. „Сухата река“ и в непосредствена близост до парк „Герена“. Търговският обект приветства клиентите с модерна атмосфера и предлага разнообразно продуктово портфолио от 8 500 артикула с високо качество на достъпна цена. Сред тях са прясно българско месо с марка „Българска ферма“, пресен хляб и разнообразие от тестени изделия от BILLA Пекарна, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, стоки от собствените марки.

Общият размер на инвестициите надхвърля 2 млн. лв., като те обезпечават цялостното изграждане на търговския обект, съвременното техническо оборудване и дигиталните нововъведения зa максималното yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe и спокойно пазаруване. Магазинът paзпoлaгa с обширна търговска зона, модерни хладилни витрини и LED осветление. Тези предимства осигуряват и енергийна ефективност на филиала, с грижа за околната среда и опазването на природните ресурси.

Район Подуяне има богата история, а днес отваряме нова страница в нея и укрепваме отношенията си със своя доверен партньор, в лицето на BILLA. Локацията е емблематична за квартала, ето защо се радваме, че най-новият магазин на веригата отваря врати точно тук. Качеството на предлаганите продукти и професионалното обслужване имат утвърдено място в политиката на компанията. Убеден съм, че ще са налице и в този обект,“ каза Петър Митев, зам.-кмет на район Подуяне по време на официалното откриване на обекта.

В BILLA на „Александър Екзарх“ №45 потребителите ще открият 3 каси на самообслужване, част от политиката за утвърждаване на иновациите от страна на веригата. Касите обезпечават на клиентите възможността сами да сканират, организират, опаковат и плащат своите покупки, докато спазват необходимата социална дистанция. Добре познатите традиционни етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които ще бъдат изписани името на продукта, производител, грамаж и цена – върху електронен дисплей.

Днес е специален ден за BILLA България, защото откриваме два нови магазина – един в Добрич и този в софийския квартал „Сухата река“, в който разкриваме нови 30 работни места и предоставяме комфортна атмосфера за пазаруване с множество дигитални удобства,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителният директор на BILLA България.

Специална брошура с разнообразни предложения по повод откриването на новия обект в София ще зарадва клиентите на търговската верига с възможност да пестят средства, докато пазаруват любимите си стоки на промоционални цени. Любителите на пивото ще се радват да научат, че локацията предлага и специализиран кът за жива бира с високо качество и отличен вкус, а коледните каталози ще поканят празнични дух сред клиентите на филиала.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Adidas отстрани Бела Хадид от своя рекламна кампания след призиви за бойкот

Много потребители в социалните мрежи се разгневиха на промотираната маратонка и подчертаха, че производителят на спортни стоки е трябвало да обърне повече внимание на препратката към 1972 г.

17:33 - 20.07.2024
Важно днес

Още един конгресмен призова за оттеглянето на Байдън, след като президентът не го разпозна на събитие

Моултън беше един от първите демократи, които призоваха Байдън да се откаже от надпреварата малко след дебата срещу републиканеца Доналд Тръмп през юни.

15:30 - 20.07.2024
Важно днес

Хеликоптери и алпинисти опитват да потушат пожара в Беклемето. Горят 1000 декара

Тъй като теренът е труднодостъпен, пожарът ще се гаси с с помощта на хеликоптери и алпинисти. 

14:27 - 20.07.2024
Важно днес

Младежкото ДПС зае страната на Ахмед Доган и поиска оставката на "кръга Пеевски" (Обновена)

"За нас лидерът на партията е д-р Ахмед Доган, никога не е имало съмнения каква позиция да заемаме", заявиха младежите от ДПС.

13:55 - 20.07.2024
Важно днес

Беларус осъди на смърт германски медик, работил за Червения кръст

Беларус е последната страна в Европа, в която все още се изпълнява смъртно наказание.

13:10 - 20.07.2024
Важно днес

Река Стряма пресъхна напълно в голям участък край Пловдив след незаконно отклоняване на вода

"Няма вода просто. Няма дълбочини, няма скорост, няма река", казва Цветана Ботянска, хидролог към НИМХ.

12:46 - 20.07.2024
Технологии

Докато светът се възстановя от компютърния срив, експерти предупреждават за бъдещи рискове

Услугите постепенно започнаха да се нормализират след IT срива, който предизвика абсолютен хаос в целия свят в петък.

11:20 - 20.07.2024
GEN Z дневници

Vol.29: Тото удари дъното, Любовната връзка на Тръмп и Байдън, UK не била в Европа

5 новини от света на Gen Z, които може да сте пропуснали тази седмица

10:55 - 20.07.2024