Billa отвори нов магазин в квартал Сухата река

в София oтвори врaти нaй-нoвият мaгaзин на BILLA, разположен на ул. „Александър Екзарх“ №45 в ж.к. „Сухата река“ и в непосредствена близост до парк „Герена“. Търговският обект приветства клиентите с модерна атмосфера и предлага разнообразно продуктово портфолио от 8 500 артикула с високо качество на достъпна цена. Сред тях са прясно българско месо с марка „Българска ферма“, пресен хляб и разнообразие от тестени изделия от BILLA Пекарна, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, стоки от собствените марки.

Общият размер на инвестициите надхвърля 2 млн. лв., като те обезпечават цялостното изграждане на търговския обект, съвременното техническо оборудване и дигиталните нововъведения зa максималното yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe и спокойно пазаруване. Магазинът paзпoлaгa с обширна търговска зона, модерни хладилни витрини и LED осветление. Тези предимства осигуряват и енергийна ефективност на филиала, с грижа за околната среда и опазването на природните ресурси.

Район Подуяне има богата история, а днес отваряме нова страница в нея и укрепваме отношенията си със своя доверен партньор, в лицето на BILLA. Локацията е емблематична за квартала, ето защо се радваме, че най-новият магазин на веригата отваря врати точно тук. Качеството на предлаганите продукти и професионалното обслужване имат утвърдено място в политиката на компанията. Убеден съм, че ще са налице и в този обект,“ каза Петър Митев, зам.-кмет на район Подуяне по време на официалното откриване на обекта.

В BILLA на „Александър Екзарх“ №45 потребителите ще открият 3 каси на самообслужване, част от политиката за утвърждаване на иновациите от страна на веригата. Касите обезпечават на клиентите възможността сами да сканират, организират, опаковат и плащат своите покупки, докато спазват необходимата социална дистанция. Добре познатите традиционни етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които ще бъдат изписани името на продукта, производител, грамаж и цена – върху електронен дисплей.

Днес е специален ден за BILLA България, защото откриваме два нови магазина – един в Добрич и този в софийския квартал „Сухата река“, в който разкриваме нови 30 работни места и предоставяме комфортна атмосфера за пазаруване с множество дигитални удобства,“ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителният директор на BILLA България.

Специална брошура с разнообразни предложения по повод откриването на новия обект в София ще зарадва клиентите на търговската верига с възможност да пестят средства, докато пазаруват любимите си стоки на промоционални цени. Любителите на пивото ще се радват да научат, че локацията предлага и специализиран кът за жива бира с високо качество и отличен вкус, а коледните каталози ще поканят празнични дух сред клиентите на филиала.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Филмът "Анатомия на едно падане" триумфира на "френските Оскари"

Сандра Хюлер грабна приза за най-добра актриса

18:09 - 24.02.2024
Важно днес

Съдът пусна на свобода актьора Христо Шопов. Заплашил съседката си не с пистолет, а с ключове

Христо Шопов излиза от ареста срещу подписка

17:12 - 24.02.2024
Политика

България е все по-близо до еврозоната. Василев очаква и последният критерий да бъде изпълнен тази година

Финансовият министър вярва, че и еврозоната, и ротацията ще се случат

15:55 - 24.02.2024
Европейски дневници

Сухопътният Шенген и други български мечти. Илхан Кючюк отговаря на Gen Z

Евродепутатът Илхан Кючюк за полурадостта от Шенген

15:07 - 24.02.2024
Важно днес

Европейските лидери са в Киев. Обещаха подкрепа за Украйна, докато тя не стане "окончателно свободна"

Зеленски вярва, че Украйна е 730 дни по-близо до победата

15:06 - 24.02.2024
Важно днес

Протоколът от срещата в "Пирогов" е подправен, махнати са скандалните реплики срещу близките на Даная

Официалният документ описва срещата от скандалния запис в "Пирогов", но изпуска важни детайли

14:03 - 24.02.2024
Важно днес

Борисов видя Петков като "брилянтен стратег" и поиска властта да се подели 50:50

Той иска равно представителство в министерствата и останалите агенции

11:31 - 24.02.2024
Важно днес

Радев с нови критики към управляващите: "Ту се обичат, ту се изобличават взаимно"

Радев продължава с нападките си към управляващото мнозинство

10:26 - 24.02.2024
GEN Z дневници

Vol.10: Никой не гледа "Ергенът", от Disney до Харвард, истината за Tinder

И тази година никой не гледа "Ергенът" - но всички говорят за него

10:00 - 24.02.2024