BILLA отвори нов свой магазин във Варна. Той е 12-ти по ред в града и 141-ви филиал на веригата в страната. Разположен е на ключова локация, в близост до входа на града – на бул. „Цар Освободител“ № 205. Обектът ще зарадва посетителите си с просторни зали за пазаруване и богато разнообразие от над 9 000 артикула. Общият размер на инвестицията възлиза на над 2 млн. лв. Тя обезпечава изграждането на обекта, инсталацията на съвременно дигитално оборудване и енергоспестяващи нововъведения, които правят пазаруването по-бързо и удобно за посетителите.

Плановете ни за развитието на тъкмо този район на Варна са много мащабни. Предстои облагородяване на инфраструктурата и градската среда за всички жители и гости на града. Щастлив съм, че с отварянето на най-новия магазин BILLA сме още една крачка по-близо до тази цел.“, сподели Христо Христов, кметът към район ,,Младост" към община Варна, като отправи поздравленията си към екипа и пожела бъдещи успехи.

Новият филиал на веригата предоставя широк асортимент от продукти на своите посетители. Сред тях са плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, изкусителни печива от BILLA Пекарна, прясно месо от родни производители с бранда „Българска ферма“ и редица предложения от собствените марки: Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium. Любителите на пивото ще открият и специален кът за жива бира, който ще ги изненада с високо качество и отличен вкус.

Магазинът на бул. „Цар Освободител“ № 205 осигурява комфорт и удобство на клиентите чрез редица иновации, част от стратегията в посока дигитализация, която BILLA уверено утвърждава. Обектът е оборудван с 4 каси на самообслужване. Те осигуряват пазаруване в безопасна среда, докато се спазва необходимата дистанция, и дават възможност на потребителите да организират, сканират и заплащат покупките си напълно самостоятелно. Традиционните хартиени етикети под продуктите са заменени с електронни. Върху тях е изписана информацията за грамаж, производител, произход и цена на всеки артикул.

141-вият магазин на компанията у нас отговаря на най-високите екологични стандарти. Оборудван е с модерни енергоспестяващи хладилни витрини и най-висок клас LED осветление. Нововъведенията съдействат за оптимизирането на използваните ресурси и превръщането на пазаруването в по-приятно, но и по-природосъобразно преживяване, с грижа към околната среда.

„Варна се подрежда на второ място в страната по брой магазини BILLA след София. Това е истинска гордост както за града, така и за региона, и прави днешния ден още по-празничен. С този нов филиал насърчаваме развитието на района, като разкриваме 35 нови работни места. Пожелавам на служителите в екипа да посрещат всички клиенти като свои гости – с нужното внимание и професионализъм,“ сподели Николай Петров, главен оперативен директор на BILLA България.

В навечерието на най-светлите дни в годината BILLA зарадва посетителите на своя нов филиал и със специална брошура, която допълва коледните каталози. Тя обединява редица ексклузивни предложения за хранителни и нехранителни продукти, с които гостите да подготвят подобаващо трапезата си за предстоящите празници.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Синеморец за тревожни хора

Обичам българското море, но то ме съсипва

Стефан Янев отрече "популярния и уважаван журналист" Ива Николова да му е PR

Партията му "няма професионални отношения" с бившата репортерка на ПИК

МЗ отново реши да коригира Covid-мерките - този път за цялата страна

Магазините и моловете вече не са длъжни да изискват маски

Съдът разреши регистрацията на партия "Продължаваме промяната"

Почти година след създаването на проекта ПП вече ще е официална партия

Серина Уилямс се оттегля от тениса с есе и корица в списание Vogue

Легендата на спорта иска да се отдаде на семейството и инвестиционния си бизнес

Vivacom вече ще предлага EON TV без срочен договор

Сред основните предимства на новата услуга са това, че не са необходими приемник и потребителите могат да я активират веднага,

"Аерофлот" разглобява самолети заради недостиг на резервни части

Санкциите оставиха най-големите руски авиокомпании без внос на компоненти

Лудата история на Мадам Тюсо ще бъде разказана в нов сериал

Работното заглавие на проекта е "Madame!" и е представен като неразказаната история на Тюсо